Champions League: Τα αποτελέσματα και η θέση της Πάφου στη League Phase
Δείτε το πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση των σημερινών ματς στην πρεμιέρα της League Phase του Champions League.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Μπήκαμε αρκετά καλά. Ήμασταν καλοί αμυντικά, αλλά είχαμε πρόβλημα με την μπάλα στα πόδια, δεν ήμασταν γενναίοι στην επίθεση και κατάφερε ο Απόλλωνας να προηγηθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αλλαγές, ανεβήκαμε, όμως ηττηθήκαμε. Σε ένα ημίχρονο όπου είχαμε δέκα αλλαγές, πιστεύω πως τα τρία λεπτά καθυστερήσεων ήταν λίγα. Είναι πολύ καλή ομάδα ο Απόλλωνας, αλλά θα μπορούσαμε αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί, να πάρουμε κάτι.
Ήταν ιστορικές στιγμές για την ομάδα μας. Από τη μία είμαστε περήφανοι. Παίξαμε πολύ καλά παιχνίδια, όμως μας αφήνει μία πικρία που πήραμε μόνο δύο βαθμούς στον όμιλο. Είχαμε αξιοπρεπέστατη παρουσία. Για παράδειγμα, σήμερα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία. Ελπίζουμε αυτή η εμπειρία να μας βοηθήσει στο πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας στην Ελβετία. Ήταν δύσκολο να παίζουμε και στις δύο διοργανώσεις. Ήταν όμως μια τρομερή εμπειρία και ελπίζουμε να το ζήσουμε και του χρόνου.
Ήταν ο 12ος μας αγώνας στην Ευρώπη. Ίσως ήταν ο χειρότερος μας από πλευράς δημιουργικότητας. Δεν κάναμε κακό παιχνίδι, όμως δεν πιάσαμε τα στάνταρ που είχαμε σε άλλα παιχνίδια. Βάλαμε δύσκολα στο τέλος στον Απόλλωνα, όμως σίγουρα παίζει ρόλο και το ότι δεν υπήρχε βαθμολογικό κίνητρο».