ΑΕΚ - Ομόνοια: Με φόντο τον τελικό
Η ΑΕΚ υποδέχεται την Ομόνοια την Τετάρτη (07/05) στην «Αρένα» ενόψει του δεύτερου αγώνα ημιτελικού κυπέλλου με τις δύο ομάδες να θέλουν να πάρουν την πρόκριση.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Είναι το τελευταίο παιχνίδι στην Ευρώπη. Είχαμε άλλες προσδοκίες και στόχους όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να βρούμε τη χαμένη αυτοπεποίθηση».
«Πρέπει να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Παίζουμε για την τιμή και πρέπει να κάνουμε ένα καλό ματς για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθηση μας. Για εμένα θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλω να δω την απαραίτητη συγκέντρωση στο ματς και καλή εμφάνιση».
«Ο Φιλιώτης είναι τραυματίας οι άλλοι είναι διαθέσιμοι. Σίγουρα θα έχουμε χρόνο μετά την Ευρώπη για ανάσες και από αύριο θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τον αγώνα για να ξεκινήσουμε αντεπίθεση».
Για την επίσκεψη Κίρζη στο Κολόσσι: «Ήταν κάτι θετικό. Από εκεί και πέρα αντιλαμβανόμαστε τις ανησυχίες και τις σκέψεις του συμβουλίου και του κόσμου. Μίλησα και με τους παίκτες και αντιλαμβάνονται την κατάσταση».