Ανακοίνωση Δ.Σ. Αθλητικού Συλλόγου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με αφορμή τις ψεσινές δηλώσεις του κ. Παπασταύρου στην Εκπομπή «Total Green», θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:


Το 2018 υπογράφτηκε η συμφωνία διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΑΣ στον κ. Σταύρο Παπασταύρου. Αυτά τα τέσσερα χρόνια, η ΟΜΟΝΟΙΑ τερμάτισε δύο φορές πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, πανηγύρισε τρεις προκρίσεις σε ευρωπαϊκούς Ομίλους, κατέκτησε ένα Κύπελλο και ένα Super Cup, αναδεικνύοντας παράλληλα αρκετά παιδιά από τα σπλάχνα της.


Θεωρούμε ότι σε γενικές γραμμές το πρόσημο αυτής της συνεργασίας είναι θετικό. Ασφαλώς έγιναν και λάθη και είναι κοινή η διαπίστωση ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε όλοι.
Το ενδιαφέρον του κ. Παπασταύρου να επενδύσει περαιτέρω στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ευπρόσδεκτο και αντανακλά την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα. Αντικρίζουμε αυτό το ενδιαφέρον με θετικό και εποικοδομητικό πνεύμα.


Το τελευταίο διάστημα έγιναν, με πρωτοβουλία του κ. Παπασταύρου, ανεπίσημες βολιδοσκοπήσεις και συζητήσεις για τροποποίηση της συμφωνίας του 2018.
Την 27/10/2022 μας στάλθηκε ολοκληρωμένη, λεπτομερής και εκτενής πρόταση για τροποποίηση της συμφωνίας του 2018.


Πρόθεση μας δεν είναι υπεισέλθουμε σε δημόσια συζήτηση για τις προτεινόμενες αλλαγές που διεκδικεί ο κ. Παπασταύρου. Θεωρούμε πως μια τέτοια δημόσια συζήτηση σε αυτό το στάδιο, θα αποτελούσε πράξη ανευθυνότητας εκ μέρους μας αφού μόνο ζημιά θα προκαλέσει στην ομάδα μας, οδηγώντας σε μια αχρείαστη εσωστρέφεια που θα πλήξει αυτό που εξ υπαρχής είναι ο στόχος μας. Την οικοδόμηση ενός κλίματος για εποικοδομητικό-αποτελεσματικό διάλογο με τον κ. Παπασταύρου. Για αυτό και δεν πρόκειται να αναφερθούμε στις συγκεκριμένες εισηγήσεις του κ. Παπασταύρου για αναθεώρηση της συμφωνίας, που οικειοθελώς και με διαφάνεια αποδέχτηκαν και τα δυο μέρη προ τετραετίας.

Θέλουμε, όμως, να διαβεβαιώσουμε ότι μοναδικό κριτήριο των ενεργειών μας ήταν και παραμένει η διασφάλιση των καλώς νοούμενών συμφερόντων της Ομόνοιας, της τιμημένης ιστορίας της και κυρίως μιας ακόμη πιο πετυχημένης πορείας για το μέλλον. Μια τέτοια προοπτική θα πρέπει να εγγυάται τη διασφάλιση της ανταγωνιστικότητας και της βιωσιμότητας του ποδοσφαιρικού τμήματος, την ανάπτυξη των υποδομών καθώς και τη βιωσιμότητα του Σωματείου και των υπολοίπων τμημάτων του.


Κατά συνέπεια, είμαστε και παραμένουμε έτοιμοι για συζητήσεις ώστε να βοηθήσουμε τον κ. Παπασταύρου να εκπληρώσει τους στόχους του που κινούνται σε αυτό το πλαίσιο.


Διαβεβαιώνουμε τα μέλη και τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ότι όταν και εφόσον οριστικοποιηθεί οποιαδήποτε πρόταση για αναθεώρηση της συμφωνίας του 2018, αυτή θα υποβληθεί ενώπιων των σωμάτων του Σωματείου για πλήρη και λεπτομερή παρουσίαση και για λήψη αποφάσεων, ως επιβάλλει το Καταστατικό μας.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Πέντε απόντες και ένας αμφίβολος με ΑΕΚ-ThemaSports
19/04 @ 13:41

ΟΜΟΝΟΙΑ: Πέντε απόντες και ένας αμφίβολος με ΑΕΚ

Με πέντε απόντες και αμφίβολο τον κασάμα προετοιμάζεται η Ομόνοια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αρένα.

Σημαντική είδηση για το ΜΕΛΛΟΝ του Μπεζούς-ThemaSports
19/04 @ 12:09

Σημαντική είδηση για το ΜΕΛΛΟΝ του Μπεζούς

Ο τραυματισμός του Ρομάν Μπεζούς δεν αλλάζει κάτι για το μέλλον του και η Ομόνοια θα τον περιμένει να επιστρέψει.

Επίσημη θέση για το ιδιόκτητο γήπεδο της Ομόνοιας και την ανακαίνιση του «Ηλίας Πούλλος» -ThemaSports
19/04 @ 11:57

Επίσημη θέση για το ιδιόκτητο γήπεδο της Ομόνοιας και την ανακαίνιση του «Ηλίας Πούλλος»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου στις επίσημες τοποθετήσεις του αναφέρθηκε στο γηπεδικό αλλά και την ανακαίνιση του «Ηλίας Πούλλος».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για ΑΕΚ, τελικό, τραυματίες και γηπεδικό-ThemaSports
19/04 @ 11:48

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για ΑΕΚ, τελικό, τραυματίες και γηπεδικό

Οι σημερινές επίσημες τοποθετήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως τις έχει μεταφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Δημητρίου.

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για τη ρεβάνς με τον Άρη που έφερε την 3η σερί πρόκριση σε ΤΕΛΙΚΟ-ThemaSports
18/04 @ 19:07

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για τη ρεβάνς με τον Άρη που έφερε την 3η σερί πρόκριση σε ΤΕΛΙΚΟ

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε την παρακάμερα του ψεσινού (17/04) επαναληπτικού ημιτελικού κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη που έγινε στο ΓΣΠ και έληξε 0-0.

«Νομίζω ο Χάμπος μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα ως αντι-Μπεζούς»-ThemaSports
18/04 @ 14:54

«Νομίζω ο Χάμπος μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα ως αντι-Μπεζούς»

Ο παλαίμαχος της Ομόνοιας, Ανδρέας Χαρίτου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FΜ για την πρόκριση των πρασίνων στον τελικό και την πορεία της ομάδας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ