Πόλυς Χαραλάμπους

Έβγαλε ειδήσεις η χθεσινή εκπομπή Total Green, στην πρεμιέρα της για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Από την στιγμή που ήταν στο στούντιο ο Σταύρος Παπασταύρου, ήταν φυσιολογικό να «χτυπήσει» και ψηλά νούμερα θεαματικότητας η «πράσινη» εκπομπή...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μόνο που στον φινάλε, όντως «πάγωσε» τους Ομονοιάτες, με την τοποθέτηση του, ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία με το Δ.Σ. του σωματείου, για πρόωρη επέκταση της συμφωνίας διαχείρισης, τότε θα μπουν στο… ψυγείο όλα τα σχέδια με στόχο την ισχυροποίηση της ομάδας.

Αποκάλυψε μάλιστα και την πρόταση που έκανε στην διοίκηση του σωματείου κι ότι αυτή έχει απορριφθεί. Δεν ήταν «κεραυνός εν αιθρία» οι αποκαλύψεις Παπασταύρου, επειδή πρόσφατα έκαμε μια νύξη (κατά την δεξίωση των δημοσιογράφων στο Μάντσεστερ), ότι δεν πουλάει την Ομόνοια, αντιθέτως έχει πλάνα για 50 χρόνια!

Δεν δίστασε επίσης στο φινάλε της ψεσινής εκπομπής, να εκφράσει την θέση πως η συμφωνία που εγκρίθηκε στις 29 Μαίου του 2018 από την γενική συνέλευση του σωματείου, ήταν άδικη για τον ίδιο.   

Πρέπει να καταλάβουν, τόσο τα μέλη του σωματείου, όπως και οι χιλιάδες υποστηρικτές του τριφυλλιού, ότι ο Παπασταύρου δεν ήρθε στην Ομόνοια, έχοντας τον ρόλο του «πατερούλη». Δεν αποφάσισε να αναλάβει την επενδύσει τα λεφτά του, σε ένα από τα γωνιακά ποδοσφαιρικά μαγαζιά του νησιού, επειδή ήταν Ομονοιάτης από κούνια.

Είναι επιχειρηματίας ο άνθρωπος, καταφέρνοντας μάλιστα να… δημιουργηθεί οικονομικά στην πρωτεύουσα του καπιταλισμού. Αυτό που λογικά μετράει για τον (περισσότερο) κόσμο που υποστηρίζει την Ομόνοια, είναι ότι κατάφερε να την βγάλει από τα τρομερά αδιέξοδα που είχε περιέλθει. Οικονομικά και αγωνιστικά. Απο την δύσκολη θέση, έβγαλε και όσους... οδήγησαν την λαοφιλή ομάδα στην ανυποληψία. 

Δεν μας εκπλήττει, που έκανε καινούργια πρόταση και αλλαγή του "στάτους" διαχείρισης, ούτως ώστε να ρίξει λεφτά για μεγαλύτερες επενδύσεις (ιδιόκτητο γήπεδο, αναβάθμιση «Ηλίας Πούλλος» και άλλα), με σκοπό την ισχυροποίησης του brand της ομάδας.

Έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε σήμερα, από αξιωματούχο της διοίκησης του σωματείου, γιατί είπαν «όχι» στην πρόταση Παπασταύρου. Θέλουν απλώς μερικές τροποποιήσεις ή θεωρούν υπερβολικό να ζητά ο Κυπρο-Αμερικάνος επιχειρηματίας, να του ανήκει η ποδοσφαιρική ομάδα για μερικές δεκαετίες.

Πληροφοριακά, να σημειώσουμε ότι πριν 4,5 χρόνια η συμφωνία που έγινε και «πέρασε» από την γενική συνέλευση, ήταν για 10+5+5 χρόνια.

Εκτιμούμε, ότι, δύσκολα θα συνεχίζει να λέει «όχι» το Δ.Σ. στον Παπασταύρου. Λογικά θα παραπέμψουν το ζήτημα ενώπιον έκτακτης συνέλευσης των μελών. Εκτός αν έχουν άλλους… λόγους και άλλα πλάνα, για το μέλλον της ομάδας.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής… -ThemaSports
16/10 @ 08:20

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής…

Έγινε σάκος του μποξ, από ένα σημείο και μετά, η Εθνική και απέναντι στην Γεωργία στην Τυφλίδα. Το επιχείρημα που προέταξε, μετά από προηγούμενες ήττες ο Τιμούρ Κετσπάγια, δεν μπορεί να σταθεί…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ