Επιστροφή στις νίκες για ΑΠΟΕΛ, τριάρα με ανατροπή η Ομόνοια, το... βιολί της η Πάφος
Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος α' κατηγορίας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά όσα είπε:
«Κατά την άφιξη των οπαδών και των δυο ομάδων, άναβαν πυρσούς και τραγουδούσαν συνθήματα. Μία μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ, άργησαν να αφιχθούν στο Τσίρειο με αποτέλεσμα να προσπαθήσουν να μπουν με τη βία στην κερκίδα, όμως απωθήθηκαν χωρίς πρόβλημα.
Στη συνέχεια, όταν άρχισε ο αγώνας, διακόπηκε στο 22ο λεπτό για 16 λεπτά, επειδή μπήκε αριθμός οπαδών και των δύο ομάδων στη νότια πλευρά του γηπέδου και είχαν συμπλοκές μεταξύ τους.
Έγιναν συλλήψεις δύο οπαδών του Απόλλωνα και ενός οπαδού του ΑΠΟΕΛ. Από τα επεισόδια τραυματίστηκε 25χρονος οπαδός, ο οποίος μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο. Είχε εκδορές και υπέστη κάταγμα ρινός. Θα παραμείνει για παρακολούθηση.
Αυτή την στιγμή, υπάρχουν μεμονωμένες ομάδες οπαδών σε διάφορα σημεία και προσπαθεί η Αστυνομία να επιβάλει την τάξη. Πριν λίγη ώρα υπήρξαν κάποια μικροεπεισόδια. Έχει συσταθεί ειδική ανακριτική ομάδα. Θα αξιολογηθούν τα κλειστά κυκλώματα και σίγουρα θα προχωρήσουμε και σε άλλες συλλήψεις για την υπόθεση αυτή».
Δείτε το βίντεο με την παρέμβαση του: