Όπως αναμενόταν, η ενδεκάδα της Ανόρθωσης στον σημερινό (17:00) νοκ-άουτ αγώνα κυπέλλου κόντρα στην ΠΑΕΕΚ, έχει αρκετές αλλαγές, σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στη Δόξα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Συγκεκριμένα, ο προπονητής της "Κυρίας", Τσίσκο Μουνιόθ, έκανε οκτώ αλλαγές.
Οι Κεραυνός, Αντωνιάδης, Κορρέα, Παρούτης, Φερέιρα, Ιωάννου, Χρυσοστόμου και Γουαρίς, πήραν τις θέσεις των Λόρια, Αντωνίου, Χάρογιαν, Μπαϊσίνιο, Πάντσεον, Σάμπο, Κορέια και Χριστοδουλόπουλου.
Από αυτούς τους οκτώ, ο Κεραυνός κάνει επίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα της Ανόρθωσης, ενώ οι Αντωνιάδης και Παρούτης, θα καταγράψουν τα πρώτα τους λεπτά συμμετοχής στη φετινή περίοδο...
Κανονικά στην προπόνηση ήταν και σήμερα ο Μάουρο Καμορανέζι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για το ματς της παρασκευής με την ΑΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
23/04 @ 13:23
Κανονικά στην προπόνηση ήταν και σήμερα ο Μάουρο Καμορανέζι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για το ματς της παρασκευής με την ΑΕΛ.
23/04 @ 10:51
Ο Μάουρο Καμορανέζι είχε την ευθύνη κανονικά της χθεσινής προπόνησης. Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες, ότι η διοίκηση θα τον ενημερώσει ότι καλύτερα είναι να ολοκληρωθεί τυπικά η επαγγελματική του σχέση με τον σύλλογο, πριν τον αγώνα με την ΑΕΛ.
22/04 @ 16:45
Συνέντευξη στο Belligol παραχώρησε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Μάουρο Καμορανέζι, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε, πως η πρώτη φορά που δέχθηκε πρόταση από Κυπριακή ομάδα, ήταν πριν από τέσσερα χρόνια!
21/04 @ 13:34
Χωρίς τον Μάουρο Καμορανέζι θα συνεχίσει η Ανόρθωση.
19/04 @ 21:25
Μήνυμα από τον πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριάκο Πραστίτη με το οποίο στέλνει τις ευχές του για το Πάσχα.
19/04 @ 11:20
Πριν μερικά 24ωρα, βγήκε προς τα έξω, ότι έχει ναυαγήσει οριστικά το ενδεχόμενο εμπλοκής του Μίντο, στην διαχείριση της ποδοσφαιρικής Ανόρθωσης.
BEST OF THEMASPORTS