Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για εισαγγελική έρευνα που διενεργείται από τον Ιούλιο του 2019.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Όπως αποκάλυψε η «Δίκη στο Open», στην αθλητική υπερεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βιργινία Σακελλαροπούλου έφτασε επώνυμη επιστολή για παράνομο στοιχηματισμό μέσω χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων.
Η επιστολή αναφέρεται σε αλλοιώσεις αποτελεσμάτων, στις οποίες μετείχαν πρόεδρος ΠΑΕ Super League 1 και δύο ποδοσφαιριστές.
Ηδη κλήθηκαν και εξετάστηκαν ως μάρτυρες ένας τεχνικός διευθυντής και δύο παίκτες.
Είχαν προηγηθεί δύο αναφορές από τον πρώην αθλητικό εισαγγελέα Αθηνών Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ενώ η επιστολή διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης.
sdna.gr
Ο Απόλλωνας υποδέχεται (19:00) την Ομόνοια Αραδίππου για την 7η αγωνιστική και το Themasports σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS