ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ: Ο ΚΟΑ άναψε «κόκκινο» στο αίτημα ΚΟΠ και ομάδων για παράλληλη χρήση
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει για τις ενέργειες που έγιναν για τη διευκόλυνση του κοινού στην έκδοση της κάρτας φιλάθλου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Γερμανός πρώην προπονητής του Απόλλωνα, ανακοινώθηκε από τη Γερμανική ομάδα, η οποία βρίσκεται στην... τελευταία θέση του πρωτάθληματος Β΄ κατηγορίας και θα προσπαθήσει να την βγάλει από το αδιέξοδο, για να μην υποβιβαστεί.
Μάλιστα, θα πιάσει δουλειά από αύριο το πρωί όπως ανακοινώθηκε, με τον διευθυντή της Γκρόιτερ Φιρτ να τονίζει μεταξύ άλλων ότι: «Είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής με ξεκάθαρη φιλοσοφία, αλλά ξέρει επίσης τι χρειάζεται η ομάδα στην κατάσταση που βρίσκεται για να επιστρέψει στις επιτυχίες».
Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και στις πρώτες του δηλώσεις, ανέφερε: «Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε. Θα προσπαθήσω να περάσω τη φιλοσοφία μου, το στυλ παιχνιδιού υψηλής έντασης που υποστηρίζω, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ανυπομονώ να γνωρίσω την ομάδα και να ξεκινήσουμε δουλειά».
Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία και ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα.