Γιάννης Ιωάννου

Με το παιχνίδι ΑΕΛ-Νέα Σαλαμίνα που θα διεξαχθεί στο Τσίρειο το βράδυ της Δευτέρας (24/10, 19:00), ολοκληρώνεται η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα αμφίρροπο ματς, μεταξύ δύο ομάδων που προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες και θέλουν να... επεκτείνουν το μίνι-σερί τους, για να συνεχίσουν τη βαθμολογική αναρρίχηση τους.

Η Λεμεσιανή ομάδα, μετά από ένα κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αρχίζει, από εντελώς αδούλευτη που ήταν, να... "σουλουπώνεται" και να θυμίζει ξανά ομάδα που ξέρει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο, με τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι να δουλεύει σκληρά με τους παίκτες του, για να... διορθωθούν όσο γίνεται οι "ανορθογραφίες" του καλοκαιριού.

Οι επτά βαθμοί που πήρε στα τρία τελευταία παιχνίδια απέναντι σε ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Καρμιώτισσα, ανέβασαν την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των παικτών που ήταν στο... ναδίρ και πλέον, όλοι έχουν επικεντρωθεί στην αυριανή κομβική μάχη με την απαιτητική φέτος Νέα Σαλαμίνα, όπου η νίκη είναι φυσικά μονόδρομος, αφού ένα τρίτο σερί τρίποντο θα ανεβάσει την ομάδα στους 11 πόντους και στην 7η θέση, θα βρίσκεται μόλις στο -2 από την εξάδα και θα πάρει μεγάλη ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Για ένα ακόμη ματς, ο Βορειομακεδόνας τεχνικός θα έχει αρκετές απουσίες, αφού εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μιραλάς, Φιλίποβιτς, Σις, Ντοναλντόνι και Συλβέστρος, όμως θα έχει και σημαντικές επιστροφές, αφού οι Ζντραβκόφσκι και Τσιμπόλα εξέτισαν την τιμωρία τους και είναι στην αποστολή, όπως και οι Κατσανίκλιτς, Τεϊσέιρα που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Στην αποστολή είναι και οι Τζάλμα, Παπαφώτης που έγιναν αναγκαστικές αλλαγές στο προηγούμενο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα.

Στην αντίπερα όχθη, η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά και το ιστορικό διπλό επί της Ομόνοιας, το οποίο ανέβασε τη Νέα Σαλαμίνα στην 6η θέση με 13 πόντους.

Η ομάδα της Αμμοχώστου, δείχνει με τη μέχρι τώρα παρουσία της, ότι μπορεί να... κυνηγήσει ακόμα και την υπέρβαση, ήτοι μία θέση στην εξάδα και να μην αρκεστεί στην υλοποίηση του βασικού της στόχου που είναι η αποφυγή των "περιπετειών" στη ζώνη του υποβιβασμού.

Βέβαια, οι "ερυθρόλευκοι" αποφεύγουν τα μεγάλα λόγια και το πάνε... παιχνίδι με παιχνίδι, στοχεύοντας σε μία ακόμα νίκη, που θα ανεβάσει την ομάδα στους 16 βαθμούς και στην 3η θέση!

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ανέλυσε στους παίκτες του τα δυνατά και αδύνατα σημεία της ΑΕΛ πριν προχωρήσει στην ανάλυση και του αγωνιστικού του πλάνου και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Έτσι το έφερε τούμπα η Δόξα και παρέμεινε ζωντανή! -ThemaSports
23/04 @ 21:00

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Έτσι το έφερε τούμπα η Δόξα και παρέμεινε ζωντανή!

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα της 11ης αγωνιστικής των πλέι-αουτ, ανάμεσα σε ΑΕΖ και Δόξα.

Συμβιβασμός στο Δασάκι... ΠΑΡΑΤΑΣΗ ζωής για Δόξα - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια-ThemaSports
23/04 @ 20:53

Συμβιβασμός στο Δασάκι... ΠΑΡΑΤΑΣΗ ζωής για Δόξα - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια

Με δύο αναμετρήσεις ξεκίνησε η 11η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Δημοσίευμα: Προτάθηκε σε Κυπριακές ομάδες ο Τορεχόν!  -ThemaSports
23/04 @ 18:28

Δημοσίευμα: Προτάθηκε σε Κυπριακές ομάδες ο Τορεχόν!

Ρεπορτάζ του monobala.gr αναφέρει ότι ο Σίλβα Τορεχόν που αγωνίζεται στον Παναιτωλικό έχε προταθεί σε Κυπριακές ομάδες.

Οι ενδεκάδες στο ΑΕΖ - Δόξα-ThemaSports
23/04 @ 17:32

Οι ενδεκάδες στο ΑΕΖ - Δόξα

Η ΑΕΖ υποδέχεται την Δόξα για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ. Δείτε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων.

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Η οικονομική σταθερότητα, προσφέρει υγεία και επιτυχίες σε μια ποδοσφαιρική ομάδα-ThemaSports
23/04 @ 12:12

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Η οικονομική σταθερότητα, προσφέρει υγεία και επιτυχίες σε μια ποδοσφαιρική ομάδα

Νοιώθω μεγάλη απογοήτευση για την κατάσταση η οποία δημιουργήθηκε στην Ανόρθωση, όχι ιδιαίτερα για την  φετινή της πορεία, αλλά για την οικονομική της κατάσταση και την φυγή αξιόλογων ποδοσφαιριστών της και την διαδικασία προσφυγών αρκετά μεγάλου αριθμού ποδοσφαιριστών της.

Τρεις ομάδες για ΔΥΟ ευρωπαϊκά εισιτήρια - ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ματς στο στάδιο «Αλφαμέγα»-ThemaSports
23/04 @ 10:39

Τρεις ομάδες για ΔΥΟ ευρωπαϊκά εισιτήρια - ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ματς στο στάδιο «Αλφαμέγα»

Ο Κυριακάτικος (28/04, 19:00) αγώνας του Άρη με την Πάφος FC στο στάδιο «Αλφαμέγα», είναι ουσιαστικά ένας... τελικός Ευρώπης για τις δύο ομάδες που κυνηγούν την 4η θέση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ