Το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Κοριτσιών K-15 (2025/26)
Το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15:



02:00
UFC - FIGHT NIGHT 6 - Seattle (USA) (Z)
Cytavision Sports 7HD
14:00
WCR PORTUGAL (RACE 2) (Z)
Cytavision Sports 6HD
14:30
26η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ (Z)
Cytavision Sports 7HD
17:00
ARMENIA - BELARUS (Z)
Cytavision Sports 3HD
17:45
HARLEY_DAVIDSON - AMERICAS (RACE 2) (Z)
Cytavision Sports 6HD
18:00
ePREMIER LEAGUE FINALS (Z)
Cytavision Sports 8HD
20:00
Barcelona - Unicaja 29/3/26 (Z)
Cablenet Sports 3HD
20:00
GRAND PRIX OF THE AMERICAS Moto 3 (Z)
Cytavision Sports 6HD
21:15
GRAND PRIX OF THE AMERICAS Moto 2 (Z)
Cytavision Sports 6HD
22:00
ATP 1000 MIAMI OPEN (FINAL) (Z)
Cytavision Sports 5HD
22:30
MILWAUKEE - LA CLIPPERS (Z)
Cytavision Sports 7HD
23:00
GRAND PRIX OF THE AMERICAS (Z)
Cytavision Sports 6HD
Το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-18:
Το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15:
Στην τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος θα γίνει η απονομή του τροπαίου στην πρωταθλήτρια ομάδα Apollon Ladies.
Πρωταθλήτριες Κύπρου για 16η φορά στην ιστορία τους αναδείχθηκαν οι Απόλλων Ladies δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος Γυναικών.
Η κλήρωση του Πρωταθλήματος Γυναικών ποδοσφαιρικής περιόδου 2025 - 2026.
Με δύο παιχνίδια για τη 17η αγωνιστική, συνεχίστηκε σήμερα (15/03) το Πρωτάθλημα Γυναικών.
Αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο αγώνα της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών μέσα στο 2026.
Με τις αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου η δράση του Πρωταθλήματος Γυναικών.
Οι Apollon Ladies στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γυναικών κέρδισαν εκτός έδρας με 5-0 τον Άρη και ξέφυγαν κατά έξι βαθμούς.
Άρης Λεμεσού και Apollon Ladies θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον τελικό Κυπέλλου Γυναικών αγωνιστικής περιόδου 2025-2026.
Με απολογισμό 91 γκολ ενεργητικό και μηδέν παθητικό σε μόλις εννέα αγωνιστικές, το τμήμα γυναικών του Ολυμπιακού κυριαρχεί απόλυτα στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Ιστορία έγραψε η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως παίρνοντας πανηγυρική πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του CEV Challenge Cup, αφού όχι απλά πήρε τα δύο σετ που είχε ανάγκη στην Τσεχία επί της Οστράβα – μετά τη νίκη με 3-0 σετ στην Κύπρο - , αλλά συνέχισε κιόλας την νικηφόρο της στη διοργάνωση.