Δεν «πατά» γερά ο Κυρ-Γιάννης…
Συμφωνούμε με όσους έκριναν ότι ήταν αινιγματικός για το μέλλον του στην Ομόνοια ο Γιάννης Αναστασίου, όταν ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον Άρη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τα δυο αυτά στάδια, ουσιαστικά ανήκουν στον ΚΟΑ (όπως και το ΓΣΖ Λάρνακας), είναι αυτονόητο, ότι για να «μεταβιβαστεί» η διαχείριση τους σε ομάδες, θα πρέπει να ρυθμιστούν κάποιες διαδικασίες.
Ελπίζουν να μην είναι τόσο χρονοβόρες, να μην σπάσουν τα νεύρα των ενδιαφερόμενων και μέχρι να βγει «άσπρος καπνός» να περάσουν χρόνια. Στην Κύπρο ζούμε κι όχι σε μια χώρα, που υπάρχει μεγαλύτερη… ευελιξία σε τέτοιους είδους ζητήματα.
Γιατί τασσόμαστε υπέρ της παραχώρησης του Μακαρείου και του Παφιακού, σε επενδυτές. Επειδή αν παραμείνουν υπό την διαχείριση του ΚΟΑ, θα χρειαστεί να περάσουν χρόνια να τα κάνουν Στάδια της προκοπής.
Δεν είναι δυνατό, εν έτη 2023, να διεξάγονται αγώνες του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας, σε Στάδια που χτίστηκαν πριν τέσσερις και πλέον δεκαετίες. Στα οποία έγιναν κάποια «πατσιαρίσματα» κατά καιρούς. Αν τα αφήσουν έτσι, σε μερικά χρόνια, θα μοιάζουν με… στοιχειωμένα.
Υ.Γ. Στο Τσίρειο είναι διαφορετικό το καθεστώς, αν και λαμβάνει επιχορήγηση για βελτιωτικά έργα από τον ΚΟΑ. Διαχειριστής είναι ουσιαστικά ο ΓΣΟ, το Δ.Σ. του οποίου δεν πρέπει να πετάξει στον κάλαθο, την σούπερ πρόταση που έκαναν Ελβετοί επενδυτές. Λογαριάζουν να κάμουν αθλητική «πολιτεία» στην περιοχή, όσοι δουν τις μακέτες και τα σχέδια που εκπόνησαν… θα μείνουν με το στόμα ανοικτό!