Από το προεδρικό έστειλαν μήνυμα σήμερα, ότι το καινούργιο γήπεδο της Λεμεσού, ολοκληρώνεται σε 11 μέρες (31η Οκτωβρίου). Για να δούμε, πόσο δεσμευτική θα αποδειχθεί η τοποθέτηση του Υφυπουργού Παρα Τω Προέδρω.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Την δήλωση της μέρας, για το ποδοσφαιρικό «παλάτι» της Λεμεσού, την έκανε ο πρόεδρος του ΚΟΑ Αντρέας Μιχαηλίδης.
Μετά την πρωινή του φιλοξενία στο ημικρατικό κανάλι, λίγο πριν το μεσημέρι βγήκε στον… αέρα του ΣΠΟΡ ΦΜ 95.
Ρωτήθηκε για το θέμα της χωριτικότητας, από την αγαπητή συνάδελφο Στέλλα Σωκράτους. Η απάντηση του ήταν:
«Θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη η χωρητικότητα. Αυτό είναι μια πραγματικότητα. Ξεκίνησε με 12600 θέσεις. Ο τελικός αριθμός είναι 10700 μαζί με τα δημοσιογραφικά. Θέλω να πιστεύω ότι όχι στο πολύ μακρινό μέλλον θα βρεθεί και κάποια τεχνολογία που ίσως να μπορεί να αυξήσει τη χωρητικότητα. Αυτό το γήπεδο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ».
Με αφορμή την συγκεκριμένη τοποθέτηση, κάνουμε την ακόλουθη εισήγηση. Η παρούσα ή η επόμενη κυβέρνηση, να στείλει άμεσα γράμμα στον Έλον Μάσκ και στον Μπιλ Γκέιτς.
Δεν νομίζουμε, ότι χρειάζεται να εξηγήσουμε ποιοι είναι οι δυο προαναφερθέντες. Ενδεχομένως να μπορούν να μας βοηθήσουν…
Π.Χ.
Σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του βρίσκεται ο Ματία Σπόλιαριτς, αφού δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης για τη νέα σεζόν (2025-2026).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/08 @ 14:15
Συνεχίζει τις αναρτήσεις το ΑΠΟΕΛ για τη νέα εμφάνιση της σεζόν 2025-2026 η οποία μοιάζει με την επετειακή των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.
18/08 @ 10:50
Από τη μέρα που βγήκε προς τα έξω, ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο Ντράζιτς, να μην συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ, έχουν γραφτεί αρκετά ονόματα ομάδων που φέρονται να… κοιτάζουν την περίπτωση του.
18/08 @ 10:36
Ο Νταβόρ Ζντραφκόφσκι επέστρεψε σπίτι του, πριν μερικά 24ωρα. Με δεδομένο ότι ο Ιβάν Τρισκόφσκι, είναι συμπατριώτης του διεθνούς χαφ, επικοινωνώντας μαζί του, δεν πέρασε πολλής χρόνος για να του απαντήσει... «έρχομαι πίσω».
18/08 @ 08:33
Δίδοντας συνέχεια σε μια χθεσινή ανάρτηση, σκεφτήκαμε ότι η… οδός που ακολουθεί ο Μπεργκ να διαχειρίζεται την Ομόνοια, δεν αποδεικνύεται τόσο «ωφέλιμος» για τον τομέα του μάρκετινγκ.
17/08 @ 09:37
Οι Ευρωπαίοι συνεχίζουν το οδοιπορικό τους (με εξαίρεση τον Άρη, που έπεσε με το κεφάλι ψηλά στην Αθήνα) την επόμενη εβδομάδα, οι υπόλοιπες ομάδες του Cyprus League By Stoiximan, ετοιμάζονται για την πρεμιέρα.
17/08 @ 09:17
Ο Χένιγκ Μπεργκ, αμέσως μετά τον επαναληπτικό με τους Αζέρους, επανέλαβε εαυτόν, σε σχέση με την αναμονή του Λαού για νέες προσθήκες.
BEST OF THEMASPORTS