Ο Ανδρέας Δημητρίου μιλώντας στον Super Sport FM αναφέρθηκε και στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την εξεύρεση νέου προπονητή μετά το διαζύγιο με Νιλ Λένον.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όπως ανέφερε στόχος είναι να προσληφθεί κάποιος άμεσα, θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία όπως μετά την αποχώρηση Μπεργκ και μέχρι το Σάββατο θέλουν να κλείσει αυτή η υπόθεση. Παράλληλα επισήμανε πως δεν είναι αυστηρό κριτήριο το να είναι ξένος αλλά να έχει ισχυρή προσωπικότητα, να ξέρει από πρωταθλητισμό, να μην είναι μεγάλος και να ταιριάζει στη φιλοσοφία της Ομόνοιας με έμφαση και στους νεαρούς παίκτες.

Τι είπε ακριβώς:

Για την εξεύρεση νέου προπονητή: «Ο στόχος είναι η διαδικασία να ολοκληρωθεί τάχιστα. Είναι η ίδια διαδικασία που ακολουθήθηκε όταν προσλήφθηκε ο κος Λένον, μετά την αποχώρηση του κυρίου Μπεργκ. Θέλουμε μέχρι το Σάββατο να έχουμε τον νέο προπονητή, χωρίς να σημαίνει πως θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας».

Αν θα είναι ξένος προπονητής: «Δεν υπάρχει αυστηρός περιορισμός. Στόχος μας είναι να έρθει ένας προπονητής με ισχυρή προσωπικότητα, να έχει εμπειρία από πρωταθλητισμό, να μην είναι μεγάλος σε ηλικία και να έχει την αγωνιστική φιλοσοφία της Ομόνοιας και με βάση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Γενικά να ταιριάζει στο προφίλ της Ομόνοιας. Ο Μάριος Νικολάου θα έχει την ευθύνη των προπονήσεων μέχρι να έρθει ο νέος προπονητής».

Για τους νεαρούς: «Είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος να συνεχιστεί αυτό. Θεωρούμε πως αυτό είναι το σωστό και θέλουμε να συνεχιστεί. Γίνονται πολύ σοβαρές επενδύσεις στην ακαδημία μας, έχει στελεχωθεί πολύ καλά. Οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτήν επιμορφώνονται τακτικά. Ο τρόπος της λειτουργίας της ακαδημίας μας, είναι σαν μία ομάδα της Α’ κατηγορίας».

«Θεωρούμε πως το ρόστερ μας είναι ικανό για πρωταθλητισμό και οι βαθμοί που έχουμε δε μας αντιπροσωπεύουν. Οι στόχοι μας είναι το πρωτάθλημα και γι αυτό θέλουμε άνθρωπο που να γνωρίζει από πρωταθλητισμό».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η αλήθεια για Κουλιμπαλί…-ThemaSports
05/05 @ 17:33

Η αλήθεια για Κουλιμπαλί…

Δεν ξεκίνησε και πολύ καλά στην Ομόνοια ο Σενού Κουλιμπαλί, στην συνέχεια βρήκε ρυθμό και αποτελεί πλέον αξιόπιστη επιλογή για την άμυνα.

Τότε έκανε νταμπλ!-ThemaSports
05/05 @ 11:40

Τότε έκανε νταμπλ!

Η Ομόνοια φορτσάρει σιγά σιγά για το 3ο συνεχόμενο της κύπελλο

Τι σκέφτεται ο Αναστασίου; Σενάριο για την πρόβα τελικού-ThemaSports
04/05 @ 15:10

Τι σκέφτεται ο Αναστασίου; Σενάριο για την πρόβα τελικού

Η Ομόνοια κλείδωσε την 3η θέση και απομένει μία αγωνιστική κόντρα στην Πάφο, για το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναφορά σε Λοΐζου: «Είναι κρίμα, το λέει και ο ίδιος...»-ThemaSports
04/05 @ 10:17

Αναφορά σε Λοΐζου: «Είναι κρίμα, το λέει και ο ίδιος...»

Παραχώρησε δηλώσεις σε Ολλανδικής ιστοσελίδα ο τεχνικός της Χέρενφεν, Φαν Φόντερεν, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Λοΐζο Λοΐζου που παίζει στην ομάδα ως δανεικός από την Ομόνοια.

Αναστασίου: Τα... ερωτηματικά για τον αγώνα πρωταθλήματος με Πάφο ενόψει ΤΕΛΙΚΟΥ-ThemaSports
03/05 @ 19:28

Αναστασίου: Τα... ερωτηματικά για τον αγώνα πρωταθλήματος με Πάφο ενόψει ΤΕΛΙΚΟΥ

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει ως γνωστό την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης» στις 11 Μαϊου, για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ, έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την 3η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»-ThemaSports
03/05 @ 13:42

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»

Φωτογραφίες από την χθεσινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος» δημοσιοποίησε στα social media η Ομόνοια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ