Παριζιάνικη υπεροχή και... ραντεβού με την Ίντερ στον τελικό του Μονάχου!
Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε ξανά την Άρσεναλ, αυτή τη φορά 2-1 εντός έδρας και με συνολικό σκορ 3-1 πέρασε στον τελικό του Champions League.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά όσα είπε:
«Καταρχάς συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη. Για εμάς δεν έχει σημασία αν πήρε έκταση το σκορ στα τελευταία 100 δευτερόλεπτα, σημασία έχει ότι χάσαμε. Ήταν ένα παιχνίδι στο 50-50. Είχαμε τις ευκαιρίες να προηγηθούμε, αλλά δεν το κάναμε. Από εκεί και πέρα ρισκάραμε, μας τιμώρησε ο Άρης με την ποιότητα που έχει μπροστά και προχωρούμε. Γυρίζουμε σελίδα και βλέπουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή».
Για το τι πήγε λάθος: «Όταν δεν κερδίζεις, σίγουρα κάνεις κάτι λάθος. Δεν είναι θέμα δικαιολογίας, είναι μια πραγματικότητά. Ο Απόλλωνας μέχρι χθες έδωσε 17 επίσημα παιχνίδια, έναντι 9 του αντιπάλου. Αντιλαμβάνεστε ότι η κόπωση, κυρίως η πνευματική, μας κράτησε πίσω. Ομολογουμένως όμως, δεν ήμασταν σε καλή μέρα, ήμασταν σε μια πολύ μέτρια βραδιά. Είχαμε όμως ξεκάθαρες ευκαιρίες στην αρχή για να προηγηθούμε, δεν το κάναμε και ο Άρης είχε την ουσία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αυτός που έχει την ουσία παίρνει τους βαθμούς. Είμαστε πολύ έμπειροι από πρωταθλητισμό, γνωρίζουμε ότι θα έρθουν και κακές βραδιές, είναι πολλά τα παιχνίδια, είναι μία διαδικασία με τα πάνω και τα κάτω της. Κάποτε θα συνέβαινε, δεν μπορείς να το πάρεις σερί. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Σαφέστατα μείναμε από δυνάμεις κάποια στιγμή, κυρίως πνευματικές. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, νομίζω το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν εύκολο και μας είχε αποπροσανατολίσει.
Για την κριτική του κόσμου: «Στο ποδόσφαιρο κρίνεσαι εκ του αποτελέσματος. Είναι ένα άθλημα το οποίο ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά και αξιολογεί βάσει των δικών του κριτηρίων. Δεν μας αποπροσανατολίζει η άποψη του φίλαθλου κοινού. Ο κόσμος μπορεί να ασκήσει την κριτική του και εμείς που είμαστε κοντά στην ομάδα, πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Το πρόβλημα είναι τον Μάιο, δεν μπορείς να κρίνεις μια ομάδα Κυριακή με Κυριακή. Είναι μια διαδικασία βαθμοθηρίας. Το να κάνουμε κάθε εβδομάδα λαϊκά δικαστήρια, δεν αποσκοπεί κάπου. Χθες είχαμε στόχο τη νίκη, δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την παρουσία μας και γι΄ αυτό χάσαμε».
Για τα αγωνιστικά νέα: «Αναμένουμε τις ιατρικές εξετάσεις που θα υποβληθεί σήμερα ο Ρομπέρζ. Αναμένουμε γενικότερα την αναφορά του γιατρού, για να δούμε τι επικρατεί στα αποδυτήρια. Όσοι ήταν χθες στην αποστολή ήταν ετοιμοπόλεμοι. Ίσως ο Πέιμπερνς να προσπαθήσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, θα το δούμε».