Ο Νεόφυτος Λάρκου αποτελεί παρελθόν από την Ανόρθωση και είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Χθες βράδυ, ο κ. Λάρκου ενημερώθηκε για την απόφαση του προέδρου, Χρήστου Πουλλαϊδη για απομάκρυνση του από την ομάδα και σήμερα το πρωί, ο τέως πλέον Αθλητικός Διευθυντής της "Κυρίας", πήγε στο προπονητικό κέντρο και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία και όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στο σύντομο χρονικό διάστημα που εργάστηκε στην Αμμοχωστιανή ομάδα.

Σημειώνουμε ότι ο Λάρκου υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και οι δύο πλευρές θα πρέπει να βρουν τη... χρυσή τομή για τη λύση της συνεργασίας τους, για να βγει και τυπικά το "διαζύγιο"...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον «έφαγε» η υπερβολική αυτοπεποίθηση τον Λάρκου…

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο φόρτε τους, οι κινήσεις για οικονομική εξυγίανση… -ThemaSports
10/05 @ 09:37

Στο φόρτε τους, οι κινήσεις για οικονομική εξυγίανση…

Συναντήθηκαν οι επιφανείς Ανορθωσιάτες με τον Χρήστο Πουλλαϊδη, του ανέλυσαν το πλάνο για εφαρμογή μοντέλου πολυμετοχικότητας στην εταιρία διαχείρισης της ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος της υπάρχουσας εταιρίας, δεσμεύτηκε να τους απαντήσει προσεχώς.

Ανδρέας Πουλλαΐδης: Προχώρησε στη μεγαλύτερη εισφορά για το «Παπαδόπουλος» εις μνήμη του παππού του-ThemaSports
09/05 @ 18:48

Ανδρέας Πουλλαΐδης: Προχώρησε στη μεγαλύτερη εισφορά για το «Παπαδόπουλος» εις μνήμη του παππού του

Προσωπική εισφορά ύψους 20 χιλιάδων ευρώ για το «Αντώνης Παπαδόπουλος» από τον Ανδρέα Πουλλαΐδη.

Δεν αποκλείεται για Πουλλαΐδη...-ThemaSports
09/05 @ 11:43

Δεν αποκλείεται για Πουλλαΐδη...

Ο Χρήστος Πουλλαΐδης θα έχει σήμερα συνάντηση με επιφανείς Ανορθωσιάτες, με μοναδικό στόχο να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο η ομάδα της Αμμοχώστου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ / 800 ΧΙΛΙΑΔΕΣ -ThemaSports
09/05 @ 11:00

ΑΝΟΡΘΩΣΗ / 800 ΧΙΛΙΑΔΕΣ

Συνεχίζεται η προσπάθεια των Ανορθωσιατών ώστε να μαζευτούν τα λεφτά, για αποπληρωμή του δανείου για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Καταγγελίες για τη μεταχείριση στον Στρατό!-ThemaSports
08/05 @ 23:05

Καταγγελίες για τη μεταχείριση στον Στρατό!

Μέσω παρέμβασής του στον Super Sport FM 104.0 ο πατέρας του Ανδρέα Χρυσοστόμου της Ανόρθωσης, προέβη σε καταγγελίες για τις αδικίες που αντιμετωπίζει από τον ίδιο του τον διοικητή ο γιος του.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ