Καθυστέρηση 20 λεπτών είχε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Χαλ και την Μπέρμπιγχαμ, καθώς η μία εστία ήταν μεγαλύτερη από το επιτρεπτό και χρειάστηκε πριόνισμα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η αναμέτρηση μεταξύ της Χαλ και της Μπέρμπιγχαμ για την Championship ξεκίνησε με 20 λεπτά καθυστέρηση. Ο λόγος είναι αρκετά ασυνήθιστος. Συγκεκριμένα, η μία από τις δύο εστίες ήταν μεγαλύτερη απ' ό,τι έπρεπε, επομένως το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει.
Ωστόσο, η λύση βρέθηκε άμεσα. Οι άνθρωποι της Χαλ πριόνισαν την εστία κατά περίπου πέντε εκατοστά (δύο ίντσες), ενώ ρυθμίστηκε εκ νέου το Goal Line Technology.
sport24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/09 @ 21:53
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή του για τον αγώνα με την Πάφο στο Champions League, με τον Ροντινέι να βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
16/09 @ 18:38
Θα απασχολήσουν με τις επιδόσεις τους στον αγωνιστικό χώρο και αξίζει να τους παρακολουθήσετε.
16/09 @ 13:29
Τη συγκατάθεσή τους για να ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής του νέου γηπέδου έδωσαν οι δυο «συμπολίτισσες».
15/09 @ 19:09
Γκολ στο 90'+4' στο Turf Moor, απόλυτη Λίβερπουλ χάρη σ' εκείνον και οι αριθμοί του συνεχώς να... εκτοξεύονται. Ο Μο Σαλάχ συνεχίζει αφήνει ολοένα και πιο μεγάλο αποτύπωμα στην ιστορία της παρουσίας του στην Πρέμιερ Λιγκ και δη από τη μέρα που αποφάσισε να βάλει την κόκκινη φανέλα...
15/09 @ 00:09
Η Μίλαν υπέταξε με 1-0 την Μπολόνια του Λυκογιάννη, με τον Λούκα Μόντριτς να λύνει εκείνος τον γόρδιο δεσμό, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα ως ποδοσφαιριστής των Ροσονέρι.
15/09 @ 00:04
Ο Άνχελ Ντι Μαρία μάγεψε στο 24ο λεπτό του ματς της Ροζάριο Σεντράλ με την Μπόκα, με τον Αργεντινό να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ!
BEST OF THEMASPORTS