Η Ομόνοια νίκησε εκτός έδρας με ανατροπή την Νέα Σαλαμίνα και οδηγεί χωρίς βαθμολογικές απώλειες την κούρσα του Πρωταθλήματος Ανώτατης Κατηγορίας Παίδων Κ-17.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Σαλαμίνα άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό με τον Πασχάλη Κωνσταντίνου και η Ομόνοια ισοφάρισε στο 30ο λεπτό με τον Κυριάκο Χρίστου. Στο 53ο λεπτό ο Χρύσης Ευαγγέλου πέτυχε το 2-1 και στο 71ο λεπτό ο Οζλέρ διαμόρφωσε το 3-1 στην τέταρτη σερί νίκη της ομάδας του.
Τα αποτελέσματα στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής:
Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ 1-4
ΑΕΛ - Απόλλων 1-5
Πάφος FC - Καρμιώτισσα Πολεμιδιών 2-0
ΑΕΚ - Αγία Νάπα 2-1
Προηγείται η Ομόνοια με 12 βαθμούς και ακολουθούν με 7 βαθμούς ΑΠΟΕΛ, Πάφος FC, Απόλλων και ΑΕΚ.
cfa
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz on tour» της Cablenet ήταν αυτή την φορά ο Γιώργος Κωνσταντίνου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
29/10 @ 08:29
Ο όρος «επενδύω στις ακαδημίες» για ανάδειξη παιχτών, είναι λίγο παρεξηγημένος στο νησί μας. Εδώ και αρκετά χρόνια…
20/10 @ 10:52
Με τις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής συνεχίστηκε την Κυριακή (19/10) η δράση του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Β' Κατηγορίας.
20/10 @ 10:44
Πάφος FC και Ανόρθωση προχώρησαν νικηφόρα και οδηγούν χωρίς βαθμολογικές απώλειες την κούρσα του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας.
13/10 @ 11:34
Ο Άρης στο ντέρμπι κορυφής επικράτησε του Απόλλωνα με 2-0 και οδηγεί αλάνθαστος την κούρσα του Πρωταθλήματος Ανώτατης Κατηγορίας Παίδων Κ-15.
06/10 @ 09:38
Με τη συμμετοχή έντεκα ομάδων άρχισε την Κυριακή (05/10) η δράση στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων περιόδου 2025-2026.
05/10 @ 10:35
Αγία Νάπα και Άρης προχώρησαν νικηφόρα και οδηγούν την κούρσα του Πρωταθλήματος Ανώτατης Κατηγορίας Παίδων Κ-17 χωρίς βαθμολογικές απώλειες.
BEST OF THEMASPORTS