Στην κάμερα της Ομόνοιας μίλησε μετά το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο ποδοσφαιριστής των πρασίνων, Νεμάνια Μίλετιτς
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αυτούσιο το ρεπορτάζ της Ομόνοιας:
Ο Νεμάνια Μίλετιτς μίλησε για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και στους τομείς που θα πρέπει να εστιάσουμε για να έρθει η νίκη. Περιέγραψε την εμπειρία να αγωνίζεσαι απέναντι σε ένα τόσο μεγάλο αντίπαλο όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτετ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του Πράσινου Λαού στο Ολντ Τράφορντ.
Πώς περιμένεις τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα;
«Περιμένω έναν δύσκολο αγώνα, αλλά εξαρτάται από εμάς. Αν παρουσιαστούμε όπως και στα παιχνίδια με τη Δόξα και την ΕΝΠ τότε δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα είναι εύκολο και θα έχουμε προβλήματα».
Σε ποιους τομείς θα πρέπει να εστιάσουμε έτσι ώστε να πάρουμε τη νίκη;
«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα. Τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Πάντα μπορούμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα, κυρίως σε περιπτώσεις που έχουμε την ευκαιρία να σκοράρουμε. Πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που φτιάχνουμε».
Το τελευταίο αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΛ έχει βάλει πίεση στην ομάδα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος;
«Συμφωνώ το τελευταίο μας αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό και απαράδεχτο. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Όμως, πρέπει να το αλλάξουμε και να αρχίσει ένα νικηφόρο σερί. Να μην πετάμε άλλους βαθμούς. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε και η αλήθεια βρήκαμε πολλές. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και στο τέλος… συνήθως χάνεις τον αγώνα. Δεν πρέπει να συμβεί ξανά αυτό».
Σε τρεις ημέρες η ομάδα πρέπει να προσαρμοστεί από ένα παιχνίδι απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αυτό του πρωταθλήματος. Είναι εύκολο για εσάς τους παίκτες αυτό;
«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα! Πρέπει να δούμε τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα σαν να πρόκειται για παιχνίδι της Ευρώπης. Με την ίδια νοοτροπία και συμπεριφορά. Αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα».
Πώς ήταν η εμπειρία να αγωνίζεσαι απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ;
«Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που αγωνιζόμουν στο Ολντ Τράφορντ. Θεωρώ πως κάθε παίκτης ονειρεύεται κάτι τέτοιο. Να αγωνιστεί απέναντι στους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Μία απίστευτη εμπειρία που θα τη θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή».
Ένα σχόλιο για την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος μας στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;
«Απλά, ήταν φανταστικοί! Όπως σε κάθε παιχνίδι. Από αυτό που είδα στο Μάντσεστερ τους αξίζει ένα μεγάλο respect. Παρέδωσαν μαθήματά στο Όλντ Τράφορντ!».
Σύμφωνα με σημερινό (01/07) δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sdna.gr, το οποίο επικαλείται πληροφορίες από την Κύπρο, ο 28χρονος Ελλαδίτης εξτρέμ, Τάσος Χατζηγιοβάνης, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ομόνοια!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/07 @ 09:00
Σύμφωνα με σημερινό (01/07) δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sdna.gr, το οποίο επικαλείται πληροφορίες από την Κύπρο, ο 28χρονος Ελλαδίτης εξτρέμ, Τάσος Χατζηγιοβάνης, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ομόνοια!
30/06 @ 21:18
Μέσω ανακοίνωσης η Ομόνοια προκήρυξε θέση για τη στελέχωση του Προπονητή Τερματοφυλάκων για την Ακαδημία.
30/06 @ 17:19
Ο Χένινγκ Μπεργκ, μίλησε για το καλωσόρισμα από τον κόσμο στο FAN DAY, την προετοιμασία στην Κυπερούντα, το βασικό στάδιο προετοιμασίας που θα ακολουθήσει στο Κίελτσε και για τα φιλικά που θα δώσει η Ομόνοια.
30/06 @ 16:22
Στην παρουσία του Σταύρου Παπασταύρου διεξήχθη η προπόνηση του Σαββάτου, τελευταία στην Κύπρο πριν την αναχώρηση για τη Πολωνία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
30/06 @ 14:36
Η Ομόνοια ανέβασε εικόνες από το αεροδρόμιο της Λάρνακας, λίγο πριν την αναχώρηση για τη Πολωνία...
30/06 @ 11:53
Το 2024 έγινε η αρχή. Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών σε συνεργασία με το Divinity Clothing, λάνσαραν στην αγορά μια ειδική έκδοση hoodie, στηρίζοντας το φιλανθρωπικό έργο του Charity Idols Κύπρου. Πρόσωπο της καμπάνιας ήταν ο τότε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος, Aleksandr Kokorin.
BEST OF THEMASPORTS