Το τελευταίο αντίο στον δύο φορές αργυρό Ολυμπιονίκη Τάε Κβον Ντο, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου (15/10) φίλοι και γνωστοί στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το μεσημέρι του Σαββάτου (15/10) πραγματοποιείται η κηδεία του αργυρού Ολυμπιονίκη του Τάε Κβον Ντο, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, στις 15:00 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης άρχισε το λαϊκό προσκύνημα και στις 16.00 θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία.
Πλήθος κόσμου, φίλοι και γνωστοί κατέκλυσαν την εκκλησία για το "ύστατο χαίρε" στον σπουδαίο αθλητή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (14/10) σε ηλικία 42 ετών έπειτα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.
Η σορός του εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα για όλους εκείνους που θα ήθελαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον μεγάλο Ολυμπιονίκη.
Το φέρετρο ήταν τυλιγμένο με την ελληνική σημαία, ενώ επειδή υπηρετούσε στο σώμα της Πυροσβεστικής υπήρξε άγημα του Πυροσβεστικού σώματος.
Φωτογραφίες από την κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη:






Δείτε την ανάρτηση της ΑΕΚ η οποία ετοιμάζει τον κόσμο της ενόψει της ρεβάνς με την Τσέλιε.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
29/07 @ 12:06
Με Χρυσό Μετάλλιο και νέο ρεκόρ έφυγε από τον Βόλο και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, η αθλήτρια της bwin Ελίνα Τζένγκο, στέλνοντας μήνυμα για νέες διακρίσεις κι επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία της
29/07 @ 11:40
Με την μεγαλύτερη αποστολή αθλητών συμμετείχε η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή στο 18ο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων (EYOF), που διεξήχθηκε στα Σκόπια της Βόρειας Μακεδονίας και στο Όσιγιεκ της Κροατίας.
28/07 @ 08:09
Το 9ο της συνολικά μετάλλιο σε Βαλκανικά Πρωταθλήματα, και 5ο ασημένιο (2-5-2), κατέκτησε πριν από λίγο η Ολίβια Φωτοπούλου, η οποία τερμάτισε στη 2η θέση των 200μ. σε 23.06 (+0,4 μ/δ), κάτι που όπως δήλωσε στην ΕΡΤ την ικανοποιεί, αφού την διατηρεί στις θέσεις πρόκρισης για το Παγκόσμιο τού Τόκιο.
27/07 @ 22:53
Ασύλληπτος Καραλής! Πέρασε τα 5.92μ., άγγιξε τα 6.11μ. και στη δεύτερη και στην τρίτη του προσπάθεια και κατέκτησε, φυσικά, το χρυσό στο Βαλκανικό. Το θαύμα δεν έγινε… αλλά πλησιάζει!
27/07 @ 16:00
Την είσοδο της στον τελικό της σφυροβολίας και την 8η θέση στον κόσμο πανηγύρισε η Αιμιλία Κολοκοτρώνη στους Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες του Rhine-Ruhr 2025!
27/07 @ 15:55
Χρυσός ο Αλέξανδρος Γκαμράουϊ στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων, χάρισε το πρώτο μετάλλιο που έχει κατακτηθεί ποτέ στη σφυροβολία στο ΕΥΟF 2025
BEST OF THEMASPORTS