Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες επιλογές στο πρωτάθλημα και η πεντάδα των Μπακαμπού, Χάμες, Ίνμπομ Χουάνγκ, Γκάρι Ροντρίγκες και Μασούρα αλλάζει τους ερυθρόλευκους ενόψει ΠΑΟΚ (17/10, 20:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24).

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Μπακαμπού και ο Χάμες θέλουν να συνεχίσουν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (17/10, 20:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) από εκεί που άφησαν τα πράγματα στο ματς με τον ΟΦΗ, δηλαδή με γκολ και ασίστ αντίστοιχα.

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ, ο Γκάρι Ροντρίγκες και ο Μασούρας είναι φρέσκοι, καθώς οι δύο πρώτοι έπαιξαν μόλις εννέα λεπτά στον αγώνα εναντίον της Καραμπάγκ, στο Μπακού και ο τελευταίος παρέμεινε στον πάγκο.

Η συγκεκριμένη πεντάδα των ποδοσφαιριστών αλλάζει τον Ολυμπιακό από τη μέση και μπροστά ενόψει του αγώνα με τον δικέφαλο του Βορρά, σε σχέση το ματς με τους Αζέρους.

Επίσης, ο Μπιέλ έπαιξε μία ώρα, που σημαίνει πως θα έχει τις ανάσες και μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ όπως, βέβαια, κομβικοί μπορούν να είναι ο Εμβιλά (εφόσον ξεπεράσει την κάκωση στην ποδοκνημική), ο Βαλμπουενά και ο Αγκιμπού Καμαρά.

Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες επιλογές στο πρωτάθλημα

Οι ερυθρόλευκοι έχουν σαφώς περισσότερες επιλογές στο πρωτάθλημα, σε σχέση με την Ευρώπη, και αυτό προσφέρει τη δυνατότητα στον Μίτσελ να επιλέξει το καλύτερο σύστημα και τα πρόσωπα που θα φέρουν εις πέρας την αποστολή της πειραϊκής ομάδας.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει επίσης στη διάθεσή του τις επιλογές του Σαμασέκου, του Φορτούνη και του Λάιντνερ και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η απόφασή του ακόμη και για την αποστολή του αγώνα.

Για την ώρα, υπάρχει ένα δίλημμα σε ό,τι αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, καθώς ο Πασχαλάκης είχε καλή απόδοση στο Μπακού, ενώ ο Μίτσελ στο πρωτάθλημα έχει χρησιμοποιήσει βασικό τον Τζολάκη μετά τον τραυματισμό του Βατσλίκ.

Οι ερυθρόλευκοι κράτησαν το μηδέν στην εστία τους στο Αζερμπαϊτζάν και αυτό είναι σημαντικό στοιχείο, όπως και το γεγονός ότι είχαν καλή "χημεία" ο Πασχαλάκης με τους Παπασταθόπουλο και Ντόι.

Το δίλημμα με Τζολάκη - Πασχαλάκη και οι υπόλοιπες θέσεις

Από την άλλη, δεν είναι ξεκάθαρο αυτή τη στιγμή, αν ο Ισπανός προπονητής θέλει να πορευτεί με τον Τζολάκη στο πρωτάθλημα και τον Πασχαλάκη στην Ευρώπη μέχρι νεωτέρας ή θα το αλλάξει αυτό στον αγώνα με τον Δικέφαλο.

Σε ό,τι αφορά την δεξιά πλευρά της άμυνας, θα χρησιμοποιηθεί πάλι ο Βρουσάι, καθώς ο Άβιλα είναι εκτός με θλάση και ο Βρσάλικο έχει σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο δεξιά. Αριστερά θα είναι για ακόμη έναν αγώνα ο Ρέαμπτσιουκ, ενώ στα στόπερ το προβάδισμα έχουν ο Παπασταθόπουλος και ο Ντόι μετά την απόδοσή τους στο παιχνίδι με το Καραμπάγκ.

Ο Μπα διεκδικεί τη θέση του τελευταίου, ενώ ο Σισέ αναμένεται να είναι στον πάγκο. Η κατάσταση του Ρέτσου έχει παρουσιάσει βελτίωση τις τελευταίες ημέρες και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Στα χαφ, θα ξεκινήσει ο Ίνμπομ Χουάνγκ και δίπλα του θα είναι ο Εμβιλά εφόσον υποχωρήσει η κάκωση στην ποδοκνημική ή ο Αγκιμπού Καμαρά (σε σύστημα 4-2-3-1). Όσο για την τετράδα της επίθεσης, τα αναφέραμε παραπάνω (Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες ή Μπιέλ, Χάμες και Μπακαμπού).

Αν ο Μίτσελ επιλέξει σχήμα 4-3-3, τότε η τριάδα στο κέντρο αναμένεται να είναι οι Εμβιλά, Ίνμπομ, Α. Καμαρά και στην επίθεση οι Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες ή Μπιέλ και Μπακαμπού.

Ο Ισπανός τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού παρουσιάζονται παθιασμένοι και αποφασισμένοι να φτάσουν στην τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα -μετά τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο Αθηνών και τον ΟΦΗ- κυρίως για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και πρεστίζ και ψυχολογίας των παικτών.

sport24.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Γύρισε την πλάτη στα άλογα για τη μπάλα και δικαιώνει το επώνυμό του-ThemaSports
04/05 @ 18:08

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Γύρισε την πλάτη στα άλογα για τη μπάλα και δικαιώνει το επώνυμό του

«Μεντίλ» στα βασκικά σημαίνει βουνό. Το επώνυμο του νέου προπονητή του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δίνει ένα τελείως αντιφατικό νόημα.

Καραπαπάς: «Μαγικό το ευρωπαϊκό ταξίδι, δίνουμε τα πάντα για να πάμε ψηλότερα»-ThemaSports
04/05 @ 15:36

Καραπαπάς: «Μαγικό το ευρωπαϊκό ταξίδι, δίνουμε τα πάντα για να πάμε ψηλότερα»

Μαγικό χαρακτήρισε το -εν εξελίξει- ταξίδι του Ολυμπιακού στην Ευρώπη ο Κώστας Καραπαπάς.

«Σκανάρει» και την ελληνική αγορά ο ΠΑΟΚ-ThemaSports
04/05 @ 14:25

«Σκανάρει» και την ελληνική αγορά ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να τονώσει το ελληνικό στοιχείο εντός της ομάδας γι' αυτό και σκανάρει την αγορά ενόψει καλοκαιριού προκειμένου να ενισχύει την λίστα των γηγενών ποδοσφαιριστών του.

Ξεκούραση και ανασύνταξη στον Παναθηναϊκό ενόψει του Κυπέλλου-ThemaSports
04/05 @ 14:01

Ξεκούραση και ανασύνταξη στον Παναθηναϊκό ενόψει του Κυπέλλου

Επιχείρηση ανασύνταξη «τρέχει» στον Παναθηναϊκό, ώστε να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπα στο φινάλε της σεζόν.

ΑΕΚ: Η αγωνιστική αδράνεια ενόψει Ολυμπιακού και ο χρόνος που λειτουργεί υπέρ του Λιβάι!-ThemaSports
04/05 @ 12:41

ΑΕΚ: Η αγωνιστική αδράνεια ενόψει Ολυμπιακού και ο χρόνος που λειτουργεί υπέρ του Λιβάι!

Η ΑΕΚ έχει στο μυαλό της την τελική ευθεία του πρωταθλήματος, στην οποία θα κληθεί να διατηρήσει τα κεκτημένα. Αφού είναι στο +4 από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό με παιχνίδι περισσότερο από τον «δικέφαλο του Βορρά», αλλά και στο +5 από τον Ολυμπιακό (που επίσης έχει ματς λιγότερο).

Το ξέκοψε ο Μεντιλίμπαρ: «Ούτε λέξη μην ακούσω για τον τελικό»-ThemaSports
04/05 @ 11:58

Το ξέκοψε ο Μεντιλίμπαρ: «Ούτε λέξη μην ακούσω για τον τελικό»

Χαμήλωσε τους τόνους ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ