Σε… αναμμένα κάρβουνα ήταν στην ΑΕΚ αναμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων που πέρασε ο Όιερ Σανχούρχο, με το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσέ όπου έγινε αναγκαστική αλλαγή.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως το πρόβλημα στο γόνατο δεν έδειξε ρήξη χιαστών, κάτι που… εξαφάνισε το άγχος και τον προβληματισμό στις τάξεις των κιτρινοπράσινων.
Ο Ισπανός παίκτης δεν θα είναι στις επιλογές Όλτρα για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας, αλλά θα παρακολουθείται συνεχώς η κατάσταση του προβλήματος στο γόνατο, μιας και γλίτωσε τα σοβαρά, αλλά θα χρειαστούν κάποιες μέρες για να ξεπεραστεί πλήρως αυτό το πρόβλημα.
Δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να γίνει ακριβής εκτίμηση για το πόσες μέρες θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.
Ένα τετράλεπτο ξέσπασμα στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για την Πάφο για να πετύχει δύο γκολ κόντρα στον Απόλλωνα στο «Στέλιος Κυριακίδης» και να επικρατήσει με 2-0 για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ και σε συνδυασμό με την ήττα του Άρη από τον ΑΠΟΕΛ, να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/04 @ 21:24
Διαβάστε τις δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ στη διάσκεψη Τύπου μετά το 1-1 της ΑΕΚ με την Ομόνοια.
22/04 @ 17:43
Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της ΑΕΚ, Χένινγκ Μπεργκ, για το αποψινό (19:00) ματς στην «ΑΕΚ Αρένα» με αντίπαλο την Ομόνοια, για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ:
22/04 @ 09:45
Η ΑΕΚ ψάχνει την πρώτη φετινή νίκη κόντρα στην Ομόνοια που κατά πολύ μεγάλο βαθμό θα την κλειδώσει την Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος
21/04 @ 12:42
Ικανοποιημένος με την απόδοση της ΑΕΚ αλλά θέλει και αποτελέσματα ο Χένινγκ Μπεργκ.
21/04 @ 10:45
Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ, Henning Berg για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Β' Φάσης του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ομόνοια στο AEK ARENA (Τρίτη 22/04, 19:00).
20/04 @ 12:35
Βίντεο από την ΑΕΚ με τους παίκτες της να σπάνε αυγά για το Πάσχα
BEST OF THEMASPORTS