Από το μεσημέρι της Τετάρτης η πόλη του Μάντσεστερ έβαλε τα... πράσινα της για το παιχνίδι με τη Γιουνάϊτεντ στο Ολντ Τράφορντ.
Πάρτι στη Shamble's Square από το πρωί μέχρι το βράδυ και μετά η Ομονοιάτικη παράσταση στο Θέατρο των Ονείρων. Αν δεν ερχόταν κι εκείνο το γκολ στο 90+3' το πάρτι ίσως να κρατούσε όλο το βράδυ.
Το ThemaSports βρέθηκε στο Μάντσεστερ και ετοίμασε ένα μικρό βίντεο με τα καλύτερα του πράσινου λαού στο Μάντσεστερ.
«Κάποτε πρέπει να έχεις και λίγη τύχη, αλλά την τύχη την κυνηγάς και μόνος σου» είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια και αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό για την Ανόρθωση.
Έξαλλα πανηγύρισε το «χρυσό» γκολ που πέτυχε στο 89ο λεπτό του αγώνα με την ομάδα του Ύψωνα ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, το οποίο έδωσε στην ομάδα του τρεις υπερ-πολύτιμούς βαθμούς.