Ένα πανό στο οποίο αναγράφεται το μήνυμα: «Ειρήνη στο σπίτι, ειρήνη σε όλο τον κόσμο», ανέβασαν στο Βόρειο πέταλο του "ΑΕΚ Αρένα" οι οπαδοί της Φενερμπαχτσέ.
Μυθική πρόκριση για την Μπόντο/Γκλιμτ, που ηττήθηκε 3-1 από τη Λάτσιο στην παράταση αλλά επικράτησε 3-2 στα πέναλτι και πέρασε στα ημιτελικά του Europa League.
Απίθανα, μυθικά, μοναδικά πράγματα στο «Ολντ Τράφορντ» με τη Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ να πραγματοποιεί την ανατροπή του αιώνα απέναντι στη Λιόν (5-4) για μία πρόκριση που θα μείνει στην ιστορία.
Η Τότεναμ κατάφερε να ανταπεξέλθει στην... επικίνδυνη αποστολή μέσα στη Φρανκφούρτη απέναντι στην Άιντραχτ παίρνοντας την πρόκριση με 1-0, ενώ η Αθλέτικ Μπιλμπάο πέρασε πάνω από τη Ρέιντζερς με 2-0.
Η Γιουνάιτεντ ήταν αγκαλιά με διπλό στη Λιόν, αλλά οι Γάλλοι βρήκαν γκολ στο φινάλε για το 2-2. Ισόπαλα και τα Τότεναμ-Άιντραχτ (1-1) και Ρέιντζερς-Μπιλμπάο (0-0).