Μπορεί η Νότιγχαμ Φόρεστ να ξόδεψε 150 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές αλλά δεν πήγαν όλα βάση σχεδίου...
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε το καλοκαίρι 21 μεταγραφές, ξόδεψε 150 εκατομμύρια ευρώ όμως τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία, με την ομάδα του Στιβ Κούπερ να είναι στη 19η θέση.
Σε εννέα αγώνες η Φόρεστ μετράει έξι ήττες, δύο ισοπαλίες και μία μόνο νίκη και παρά το ότι ο προπονητής στηρίχθηκε από το club, δεν έγινε το ίδιο στο τμήμα σκάουτινγκ και των αποφάσεων των μεταγραφών.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να απολύσει τους δύο υπεύθυνους για τις μεταγραφές της αγγλικής ομάδας (Άντι Σκοτ και Γιώργος Συριανός), παρά το ότι έριξε 150 εκατομμύρια το φετινό καλοκαίρι στη μεγάλη επιστροφή της Φόρεστ στην Premier League.
Πηγή: sdna.gr
Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία στη League Phase του Champions League μετά το πρώτο σετ αγώνων της πρεμιέρας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/09 @ 21:53
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή του για τον αγώνα με την Πάφο στο Champions League, με τον Ροντινέι να βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
16/09 @ 18:38
Θα απασχολήσουν με τις επιδόσεις τους στον αγωνιστικό χώρο και αξίζει να τους παρακολουθήσετε.
16/09 @ 13:29
Τη συγκατάθεσή τους για να ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής του νέου γηπέδου έδωσαν οι δυο «συμπολίτισσες».
15/09 @ 19:09
Γκολ στο 90'+4' στο Turf Moor, απόλυτη Λίβερπουλ χάρη σ' εκείνον και οι αριθμοί του συνεχώς να... εκτοξεύονται. Ο Μο Σαλάχ συνεχίζει αφήνει ολοένα και πιο μεγάλο αποτύπωμα στην ιστορία της παρουσίας του στην Πρέμιερ Λιγκ και δη από τη μέρα που αποφάσισε να βάλει την κόκκινη φανέλα...
15/09 @ 00:09
Η Μίλαν υπέταξε με 1-0 την Μπολόνια του Λυκογιάννη, με τον Λούκα Μόντριτς να λύνει εκείνος τον γόρδιο δεσμό, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα ως ποδοσφαιριστής των Ροσονέρι.
15/09 @ 00:04
Ο Άνχελ Ντι Μαρία μάγεψε στο 24ο λεπτό του ματς της Ροζάριο Σεντράλ με την Μπόκα, με τον Αργεντινό να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ!
BEST OF THEMASPORTS