Η ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου το τριήμερο 21ο τουρνουά Ευάγγελος Φλωράκης οι εργασίες του οποίου διήρκησαν τρεις ημέρες. Το τουρνουά άρχισε με τρισάγιο στο μνημείο πεσόντων στα Κούκλια την Πέμπτη και ολοκληρώθηκε με μια σεμνή τελετή στον προαύλιο χώρο του σταδίου "Αφροδίτη" την οποία διοργάνωσαν ο Παφιακός και η Εθνική Φρουρά.

Πέραν των πιο πάνω κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων προς τιμήν του ήρωα αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, στρατηγού Ευάγγελου Φλωράκη και των άλλων τεσσάρων πεσόντων παλληκαριών της Δύναμης με επιτυχία ολοκληρώθηκε και το αγωνιστικό μέρος των εκδηλώσεων. Σε πέντε αγώνες που έλαβαν μέρος ο Παφιακός, η Ανόρθωση, η Νέα Σαλαμίνα, ο ΑΠΟΕΛ, η Εθνική Ενόπλων και η ομάδα Κ18 του Παφιακού πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Ανόρθωση Αμμοχώστου η οποία κέρδισε τον Παφιακό στον τελικό με 3-2 σετ. Την τρίτη θέση κέρδισε το ΑΠΟΕΛ το οποίο στον μικρό τελικό επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας. Στο πλαίσιο της τελετής λήξης ο πρόεδρος του ΔΣ του Παφιακού Δρ Αντώνης Οικονομίδης ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές για την επιτυχία του τουρνουά και ιδιαίτερα την Εθνική Φρουρά για την συνδιοργάνωση του τουρνουά. Τιμητική πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους της οικογένειας του αείμνηστου Ευάγγελου Φλωράκη η θυγατέρα του Στεφανία Φλωράκη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Παφιακό απηύθυνε στον δικό του χαιρετισμό, εκ μέρους του Αρχηγού του ΓΕΕΦ, ο Διοικητής του 8ου Συντάγματος Πεζικού, συνταγματάρχης Κατσιαρής Χριστόδουλος. Ο κ. Κατσιαρής είπε ότι είναι χρέος μας, όλους, αναφερόμενος στην πραγματοποίηση ακόμη ενός τουρνουά Ευάγγελος Φλωράκης να διατηρήσουμε άσβεστη τη μνήμη των θυσιασθέντων για την πατρίδα μας ηρώων. Το 21ο τουρνουά Ευάγγελος Φλωράκης το οποίο διοργάνωσε ο Παφιακός ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Πάφου και της ΚΟΠΕ, χορηγός ήταν ο ΟΠΑΠ ενώ χορηγός επικοινωνίας η εταιρεία Cablenet η οποία προέβαλε σε ζωντανή σύνδεση τον μεγάλο τελικό.

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεν συνεχίζεται η συνεργασία Ένωση - Αναγέννηση-ThemaSports
16/05 @ 21:15

Δεν συνεχίζεται η συνεργασία Ένωση - Αναγέννηση

Σημαντική απόφαση πήραν τα μέλη της ΕΝΠ στην έκτακτη γενική συνέλευση

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!-ThemaSports
22/04 @ 20:33

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!

To σήκωσε ξανά ο Ολυμπιακός! Οι Πειραιώτες σε ένα συγκλονιστικό ντέρμπι νίκησαν στου Ρέντη 3-2 τον Παναθηναϊκό που επέστρεψε από 2-0 και πανηγυρίζουν το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους!

Ο Παναθηναϊκός χάλασε τα σχέδια «ερυθρόλευκης» φιέστας και έμεινε ζωντανός για τον τίτλο!-ThemaSports
20/04 @ 21:08

Ο Παναθηναϊκός χάλασε τα σχέδια «ερυθρόλευκης» φιέστας και έμεινε ζωντανός για τον τίτλο!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με άνεση από το "Μελίνα Μερκούρη" με 3-0 σετ, χάλασε την "ερυθρόλευκη" φιέστα και παράτεινε την αγωνία για την κατάκτηση της Volley League γυναικών.

ΖΩΝΤΑΝΟΣ στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break και μείωσε σε 2-1!-ThemaSports
18/04 @ 20:34

ΖΩΝΤΑΝΟΣ στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break και μείωσε σε 2-1!

Ζωντανός για τίτλο ο Παναθηναϊκός! Σε ένα ματς με δυο ανατροπές στο Μετς, οι «πράσινοι» επικράτησαν στο tie break του Ολυμπιακού (3-2 σετ) και πάνε για την τελευταία τους «ζαριά» στου Ρέντη!

Επιβλήθηκε ξανά του Παναθηναϊκού και «αγκαλιάζει» τον τίτλο στη Volley League Γυναικών ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
17/04 @ 19:44

Επιβλήθηκε ξανά του Παναθηναϊκού και «αγκαλιάζει» τον τίτλο στη Volley League Γυναικών ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έφυγε θριαμβευτής με 3-1 σετ (19-25, 25-18, 23-25, ) από την έδρα του Παναθηναϊκού, κάνοντας το 2-0 στου τελικούς της Volley League Γυναικών και ψάχνοντας μία ακόμα νίκη για τον τίτλο!

Νίκησε τον Απόλλωνα και έκανε το νταμπλ η Ολυμπιάδα!-ThemaSports
16/04 @ 21:22

Νίκησε τον Απόλλωνα και έκανε το νταμπλ η Ολυμπιάδα!

Μετά το πρωτάθλημα, κατέκτησε και το Κύπελλο πετόσφαιρας Γυναικών η Ολυμπιάδα Νεάπολης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ