Ισόπαλο (1-1) έληξε το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της La Liga μεταξύ της Σεβίλλης και της Μπιλμπάο στο... δεύτερο ντεμπούτο του Χόρχε Σαμπάολι στον πάγκο των Ανδαλουσιάνων.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Σεβίλλη υποδέχθηκε τη Μπιλμπάο στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» στην επιστροφή του Χόρχε Σαμπάολι με στόχο τη νίκη που θα της έδινε το δικαίωμα να κάνει το... restart, όμως το τελικό 1-1 δείχνει ότι έχει ακόμη πολύ δρόμο για να επανέλθει.
Οι Ανδαλουσιάνοι προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό με γκολ του Όλιβερ Τόρες δίνοντας ελπίδες στους οπαδούς της που βρίσκοντας στις εξέδρες. Δύο λεπτά αργότερα ο Πάπου Γκόμεζ έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα της Σεβίλλης χωρίς ωστόσο να το καταφέρει. Στη συνέχεια τίποτα δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε με τη Σεβίλλη να προσπαθεί να... υπνωτίσει τη Μπιλμπάο ώστε να πάρει τη νίκη. Παρόλα αυτά η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μικέλ Βέσγκα να αιφνιδιάζει τον Μπόνο κάνοντας το 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης με τον Άντερ Ερέρα να αντικρίζει απευθείας κόκκινη κάρτα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων αφήνοντας τους Βάσκους με 10 παίκτες.
Στην τρίτη θέση παραμένει η τρομερή Μπιλμπάο, ενώ αντίθετα η Σεβίλλη χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα ώστε να επανέλθει στα παλιά επίπεδα.
Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής
Παρασκευή, 7/10
Οσασούνα-Βαλένθια 1-2
(90'+4' Μπρασάνατς - 28' Κλάιφερτ, 54' Ντιακαμπί)
Σάββατο, 8/10
Αλμερία-Ράγιο Βαγιεκάνο 3-1
(8' Ρομπερτόνε, 17' Μπάμπιτς, 39' Τουρέ - 81' Κατένα)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Τζιρόνα 2-1
(5', 48' Κορέα - 65' Ρικέλμε)
Σεβίλλη-Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1 (4' Τόρες-73' Βέσγκα)
Χετάφε-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)
Κυριακή, 9/7
Βαγιαδολίδ-Μπέτις (15:00)
Κάντιθ-Εσπανιόλ (17:15)
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Βιγιαρεάλ (19:30)
Μπαρτσελόνα-Θέλτα
Δευτέρα, 10/7
Έλτσε-Μαγιόρκα (22:00)
Η επόμενη αγωνιστική (9η)
Παρασκευή, 14/7
Ράγιο Βαγιεκάνο-Χετάφε (22:00)
Σάββατο, 15/7
Τζιρόνα-Κάντιθ (15:00)
Βαλένθια-Έλτσε (17:15)
Μαγιόρκα-Σεβίλλη (19:30)
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)
Κυριακή, 16/7
Θέλτα-Ρεάλ Σοσιεδάδ (15:00)
Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα (17:15)
Εσπανιόλ-Βαγιαδολίδ (19:30)
Μπέτις-Αλμερία (22:00)
Δευτέρα, 17/7
Βιγιαρεάλ-Οσασούνα (22:00)
sport-fm.gr
Η Πάφος είναι πανέτοιμη ενόψει του αυριανού πρώτου ιστορικού αγώνα στο League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ για την 1η αγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς στο "Γ. Καραϊσκάκης".
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/09 @ 18:38
Θα απασχολήσουν με τις επιδόσεις τους στον αγωνιστικό χώρο και αξίζει να τους παρακολουθήσετε.
16/09 @ 13:29
Τη συγκατάθεσή τους για να ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής του νέου γηπέδου έδωσαν οι δυο «συμπολίτισσες».
15/09 @ 19:09
Γκολ στο 90'+4' στο Turf Moor, απόλυτη Λίβερπουλ χάρη σ' εκείνον και οι αριθμοί του συνεχώς να... εκτοξεύονται. Ο Μο Σαλάχ συνεχίζει αφήνει ολοένα και πιο μεγάλο αποτύπωμα στην ιστορία της παρουσίας του στην Πρέμιερ Λιγκ και δη από τη μέρα που αποφάσισε να βάλει την κόκκινη φανέλα...
15/09 @ 00:09
Η Μίλαν υπέταξε με 1-0 την Μπολόνια του Λυκογιάννη, με τον Λούκα Μόντριτς να λύνει εκείνος τον γόρδιο δεσμό, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα ως ποδοσφαιριστής των Ροσονέρι.
15/09 @ 00:04
Ο Άνχελ Ντι Μαρία μάγεψε στο 24ο λεπτό του ματς της Ροζάριο Σεντράλ με την Μπόκα, με τον Αργεντινό να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ!
15/09 @ 00:00
Η Μπαρτσελόνα έδωσε μία παράσταση για έναν ρόλο, φιλοδωρώντας τη Βαλένθια με έξι τέρματα, με την ομάδα του Χάνσι Φλικ να επιστρέφει έτσι δυναμικά στα τρίποντα.
BEST OF THEMASPORTS