Ισόπαλο (1-1) έληξε το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της La Liga μεταξύ της Σεβίλλης και της Μπιλμπάο στο... δεύτερο ντεμπούτο του Χόρχε Σαμπάολι στον πάγκο των Ανδαλουσιάνων.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Σεβίλλη υποδέχθηκε τη Μπιλμπάο στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» στην επιστροφή του Χόρχε Σαμπάολι με στόχο τη νίκη που θα της έδινε το δικαίωμα να κάνει το... restart, όμως το τελικό 1-1 δείχνει ότι έχει ακόμη πολύ δρόμο για να επανέλθει.
Οι Ανδαλουσιάνοι προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό με γκολ του Όλιβερ Τόρες δίνοντας ελπίδες στους οπαδούς της που βρίσκοντας στις εξέδρες. Δύο λεπτά αργότερα ο Πάπου Γκόμεζ έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα της Σεβίλλης χωρίς ωστόσο να το καταφέρει. Στη συνέχεια τίποτα δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε με τη Σεβίλλη να προσπαθεί να... υπνωτίσει τη Μπιλμπάο ώστε να πάρει τη νίκη. Παρόλα αυτά η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μικέλ Βέσγκα να αιφνιδιάζει τον Μπόνο κάνοντας το 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης με τον Άντερ Ερέρα να αντικρίζει απευθείας κόκκινη κάρτα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων αφήνοντας τους Βάσκους με 10 παίκτες.
Στην τρίτη θέση παραμένει η τρομερή Μπιλμπάο, ενώ αντίθετα η Σεβίλλη χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα ώστε να επανέλθει στα παλιά επίπεδα.
Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής
Παρασκευή, 7/10
Οσασούνα-Βαλένθια 1-2
(90'+4' Μπρασάνατς - 28' Κλάιφερτ, 54' Ντιακαμπί)
Σάββατο, 8/10
Αλμερία-Ράγιο Βαγιεκάνο 3-1
(8' Ρομπερτόνε, 17' Μπάμπιτς, 39' Τουρέ - 81' Κατένα)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Τζιρόνα 2-1
(5', 48' Κορέα - 65' Ρικέλμε)
Σεβίλλη-Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1 (4' Τόρες-73' Βέσγκα)
Χετάφε-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)
Κυριακή, 9/7
Βαγιαδολίδ-Μπέτις (15:00)
Κάντιθ-Εσπανιόλ (17:15)
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Βιγιαρεάλ (19:30)
Μπαρτσελόνα-Θέλτα
Δευτέρα, 10/7
Έλτσε-Μαγιόρκα (22:00)
Η επόμενη αγωνιστική (9η)
Παρασκευή, 14/7
Ράγιο Βαγιεκάνο-Χετάφε (22:00)
Σάββατο, 15/7
Τζιρόνα-Κάντιθ (15:00)
Βαλένθια-Έλτσε (17:15)
Μαγιόρκα-Σεβίλλη (19:30)
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)
Κυριακή, 16/7
Θέλτα-Ρεάλ Σοσιεδάδ (15:00)
Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα (17:15)
Εσπανιόλ-Βαγιαδολίδ (19:30)
Μπέτις-Αλμερία (22:00)
Δευτέρα, 17/7
Βιγιαρεάλ-Οσασούνα (22:00)
sport-fm.gr
Ο Ουίλι Σεμέδο ήταν από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές της ομάδας του στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Τορπέντο Κουτάισι την περασμένη Πέμπτη (24/07) στο ΓΣΠ, για τον Β' προκριματικό του Conference League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
27/07 @ 16:38
Σε αναμέτρηση στην Ελβετία, οπαδοί έκαναν… ντου στο βρεγμένο τερέν ώστε να το σκουπίσουν για να μην αναβληθεί το ματς της αγαπημένης τους ομάδας.
27/07 @ 15:23
Η Μπαρτσελόνα πήρε φιλική νίκη με 3-1 επί της Βίσελ Κόμπε στην Ιαπωνία.
27/07 @ 15:00
Η Μπάγερν συμφώνησε με την Λίβερπουλ για την αγορά του Λουίς Ντίας
27/07 @ 14:25
Η Ίντερ πλησιάζει την απόκτηση του Αντεμόλα Λούκμαν. Αυξάνει την προσφορά της και προχωρά σε απευθείας αγορά, με την Αταλάντα να κρατά το "κλειδί" της μεταγραφής
27/07 @ 13:00
Η Παρί Σεν Ζερμέν συμφώνησε με τον Λούκας Σεβαλιέ και ανοίγει την πόρτα της εξόδου στον Ντοναρούμα. Ενδιαφέρον από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι για τον Ιταλό κίπερ.
27/07 @ 12:35
Ο Γκιόκερες εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει στην Άρσεναλ
BEST OF THEMASPORTS