Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Αντρέι Ρούμπλεφ (08/10, 13.00) με έπαθλο την είσοδο στον τελικό του Astana Open.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Δύο μεγάλα ματς έχει το πρόγραμμα του Σαββάτου για το Astana Open αφού συμπεριλαμβάνει τους δύο ημιτελικούς στο μονό των ανδρών.
Το πρώτο χρονικά ματς (08/10, 13.00, COSMOTESPORTS 6) θα είναι αυτό ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο6) και τον Αντρέι Ρούμπλεφ (Νο9).
Αυτή θα είναι η δέκατη φορά που θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Τσιτσιπά να μετρά πέντε νίκες και τον Ρώσο τέσσερις. Από αυτές τις αναμετρήσεις οι τέσσερις έχουν διεξαχθεί σε κλειστό γήπεδο με σκληρή επιφάνεια (όπως ακριβώς είναι αυτό στην Αστάνα) και οι δυο τους μετρούν από δύο νίκες.
Στον άλλο ημιτελικό της ημέρας θα έχουμε τιτανομαχία ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο πρώτος θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί του και μετά τον τίτλο στο Τελ Αβίβ να κατακτήσει και αυτόν στην Αστάνα, ενώ ο Μεντβέντεφ ψάχνει μία μεγάλη νίκη που θα τον βοηθήσει στην ψυχολογία του.
Αυτή θα είναι η ενδέκατη αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο τενίστες με τον Τζόκοβιτς να έχει επικρατήσει στις έξι από αυτές.
sport24.gr
Το όνομα του Κωνσταντίνου Λαϊφη, πάει κι έρχεται στα στέκια εδώ και μερικές εβδομάδες, ότι παίζει το ενδεχόμενο να φύγει από τον ΑΠΟΕΛ και να μετακομίσει… δίπλα στην Ομόνοια. Όλα αυτά αποτελούν φήμες και τίποτε παραπάνω.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/07 @ 21:54
Νόλε θα πει… αλύγιστος: ο Άλεξ Ντε Μινόρ προηγήθηκε στα σετ, έπαιξε τένις υψηλού επιπέδου, όμως ο 38χρονος Σέρβος «γύρισε» το ματς και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Γουίμπλεντον και 63η «οκτάδα» Grand Slam της καριέρας του!
06/07 @ 19:34
Η Ρωσίδα τενίστρια, Παβλιουτσένκοβα διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή για εύνοια της αντίπαλης της, Σόνεϊ Κάτραλ επειδή είναι Βρετανίδα...
05/07 @ 00:00
Ο Κάρολος Αλκαράθ κέρδισε δύσκολα τον Στρούφ με 3-1 σετ και ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα απέναντι στον Ρούμπλεφ, κυνηγώντας σπουδαίο ρεκόρ στο Wimbledon.
03/07 @ 20:31
Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση του Στέφανου Τσιτσιπά, τονίζοντας πως δεν βλέπει την απαιτούμενη πρόοδο από τον Έλληνα πρωταθλητή.
03/07 @ 19:12
Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Έλενα Ριμπάκινα και να προκριθεί στον τρίτο γύρο του Wimbledon για δεύτερη σερί χρονιά.
30/06 @ 23:33
Το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο απόσυρσης από το τένις.
BEST OF THEMASPORTS