Ο θρυλικός Πάουλο Φούτρε βρέθηκε στο Μπενφίκα - Παρί Σεν Ζερμέν (1-1) και κρατώντας μια φανέλα της... Ατλέτικο Μαδρίτης ζήτησε αυτόγραφο από τον Λιονέλ Μέσι.    

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο άλλοτε παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης, που φόρεσε μεταξύ άλλων και τη φανέλα της Μπενφίκα, ο διεθνής Πορτογάλος επιθετικός Πάουλο Φούτρε, έδωσε το παρών στο «Ντα Λουζ» για την αναμέτρηση κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Μετά το τέλος του αγώνα πλησίασε τον Λιονέλ Μέσι για να του ζητήσει να υπογράψει πάνω στη φανέλα της αγαπημένης του Ατλέτικο, παραδεχόμενος πως είναι μόλις το δεύτερο που έχει ζητήσει στη ζωή του. Το πρώτο ήταν από έναν ακόμα Αργεντινό, τον τεράστιο Ντιέγκο Μαραντόνα, τους μόνους όπως είπε αριστεροπόδαρους που ήταν καλύτεροι από εκείνον.

«Πέρα από τη σεμνότητα, έχω δει μόνο δύο αριστερά πόδια που φαινόταν πολύ καλύτερα από εμένα. Κι οι δύο Αργεντινοί. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν ο μόνος παίκτης που είχα ζητήσει αυτόγραφο για μένα. Σήμερα ζήτησα από τον Λιονέλ Μέσι, τον δεύτερο», έγραψε.

Δείτε το βίντεο

 

 

gazzetta.gr

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Δεν ήθελα να τον βάλω»: Η εξήγηση που έδωσε ο Κλοπ για τον παίκτη που έμεινε στον πάγκο στο Έβερτον-Λίβερπουλ!-ThemaSports
25/04 @ 19:58

«Δεν ήθελα να τον βάλω»: Η εξήγηση που έδωσε ο Κλοπ για τον παίκτη που έμεινε στον πάγκο στο Έβερτον-Λίβερπουλ!

Έδωσε τις απαντήσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ, αναφορικά με τον λόγο που δεν χρησιμοποίησε τον Τζέιντεν Ντανς έναντι του Ντάργουιν Νούνιες, στην ήττα της Λίβερπουλ από την Έβερτον. Νιώθει ότι τον προστάτευσε, θεωρεί πως δεν ήταν ένα παιχνίδι για ένα «παιδί 18 ετών»!

Οι 10 παίκτες της Γιουνάιτεντ που μένουν σίγουρα στο «Ολντ Τράφορντ» - Έρχονται... ηχηρές αποχωρήσεις!-ThemaSports
25/04 @ 19:00

Οι 10 παίκτες της Γιουνάιτεντ που μένουν σίγουρα στο «Ολντ Τράφορντ» - Έρχονται... ηχηρές αποχωρήσεις!

Ολικό «λίφτινγκ» στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έρχεται το καλοκαίρι, μόλις 10 ποδοσφαιριστές θέλει να διατηρήσει σε κάθε περίπτωση ο Έρικ Τεν Χαγκ στο «Ολντ Τράφορντ»!

Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα: «Το πρότζεκτ δεν έχει τελειώσει» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/04 @ 17:54

Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα: «Το πρότζεκτ δεν έχει τελειώσει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ζοάν Λαπόρτα, ο Τσάβι επιβεβαίωσε την παραμονή του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους άλλαξε την απόφαση του.

Κοντά σε συμφωνία με τον Γκρέιαμ Πότερ-ThemaSports
25/04 @ 15:18

Κοντά σε συμφωνία με τον Γκρέιαμ Πότερ

Μία ανάσα πριν αναλάβει τη θέση του προπονητή στον Άγιαξ βρίσκεται ο Γκρέιαμ Πότερ, αφού οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Αισιοδοξία από πλευρά των Ολλανδών για άμεση υπογραφή συμβολαίου.

Παικταράς και... εκτός γηπέδου: Η εντυπωσιακή σύντροφος του Τζουντ Μπέλιγχαμ-ThemaSports
25/04 @ 10:10

Παικταράς και... εκτός γηπέδου: Η εντυπωσιακή σύντροφος του Τζουντ Μπέλιγχαμ

Η Daily Mail αποκάλυψε τη σχέση του Τζουντ Μπέλιγχαμ, την εντυπωσιακή Λάουρα Σέλια.

Τι συνέβη με Ρούνεϊ και Φαν Ντάικ; Η «σπόντα» του αρχηγού της Λίβερπουλ και ο… εκνευρισμός!  -ThemaSports
25/04 @ 09:35

Τι συνέβη με Ρούνεϊ και Φαν Ντάικ; Η «σπόντα» του αρχηγού της Λίβερπουλ και ο… εκνευρισμός!

Τεράστιος εκνευρισμός του Γουέιν Ρούνεϊ στον «αέρα» του Sky Sports, μετά τις δηλώσεις του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ για το… πρόγραμμα της Λίβερπουλ!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ