Ο προπονητής του Απόλλωνα, Νταβίντ Καταλά, μίλησε στη δημοσιογραφική διάσκεψη στο AFAS Stadion μετά την ήττα από την ΑΖ Άλκμααρ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του: 

Για το παιχνίδι: «Είναι κρίμα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια, πρέπει να είμαστε θετικοί. Είμαστε χαρούμενοι για την προσπάθεια μας. Τα δώσαμε όλα απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Κρατώ πολλά θετικά, ήμασταν καλύτεροι με την μπάλα στα πόδια, βρήκαμε χώρους, κάναμε φάσεις. Αυτό με χαροποιεί. Πρέπει να δούμε την συνέχεια». 

Για τον Αρτυματά και αν υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης; «Δεν είχε αγωνιστεί σε πολλούς αγώνες, δεν ξέρω ακριβώς τι έχει πάθει. Είχε ενοχλήσεις στην γάμπα. Θέλω παίκτες σαν τον Αρτυματά. Τα δίνει όλα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση του. Όσο έχουμε μαθηματικές ελπίδες θα το κυνηγήσουμε. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια».

Για την εμφάνιση των παικτών του; «Ολη η ομάδα. Δεν είναι δίκαιο να πω 2-3 παίκτες. Το έκανα με τον Αρτυματά επειδή δεν είχε αγωνιστεί πολύ. Δεν ήταν εύκολο. Είμαι χαρούμενος για όλους».

Πως περιμένει την ομάδα από εδώ και μπρος; «Να επανέλθουμε. Είναι σημαντικό. Είναι καλά νέα που επέστρεψαν σημαντικοί παίκτες για μας. Δουλειά μας είναι ξεκουράσουμε τους παίκτες. Την Παρασκευή θα δούμε τους ποδοσφαιριστές. Δεν είμαι σίγουρος αν θα έχουμε και άλλες επιστροφές».

Για τον κόσμο της ομάδας; «Τι να πω για τον κόσμο; Απίστευτος. Όλα τα παιχνίδια μας υποστηρίζουν. Είναι πολύ κοντά με τους παίκτες. Ευχαριστούμε για τη στήριξη».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;-ThemaSports
24/04 @ 18:55

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;

Γίνεται συζήτηση ανάμεσα στους Απολλωνίστες, κατά πόσο η ομάδα τους θα πρέπει να κρατήσει τον Άνχελο Σαγκάλ και τη νέα χρονιά, με τις απόψεις να διίστανται!

Απόλλων: Ο Ματσίν, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η ενίσχυση! -ThemaSports
24/04 @ 20:30

Απόλλων: Ο Ματσίν, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η ενίσχυση!

Ο Απόλλωνας απέτυχε την φετινή σεζόν να εξασφαλίσει τουλάχιστον ευρωπαικό εισιτήριο και πλέον ξεκινά να σκέφτεται την επόμενη χρονιά.

Το Δ.Σ. της Apollon Ladies ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Φοίβου Βάκη - «16 χρόνια απραξίας, αποδείχθηκε πολύ λίγος»-ThemaSports
24/04 @ 12:01

Το Δ.Σ. της Apollon Ladies ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Φοίβου Βάκη - «16 χρόνια απραξίας, αποδείχθηκε πολύ λίγος»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Apollon Ladies, ζητά την άμεση παραίτηση του Φούβου Βάκη από τη θέση του εκπροσώπου του Λεμεσιανού σωματείου στην ΚΟΠ.

Τι θα γίνει με Μπακέγνκα;-ThemaSports
23/04 @ 23:15

Τι θα γίνει με Μπακέγνκα;

Ο Μουσάγκα Μπακένγκα πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στον Εθνικό για την 11η αγωνιστική.

Επικός Μπακένγκα: Πόζαρε με ένα ποτήρι κρασί και... την μπάλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
23/04 @ 21:53

Επικός Μπακένγκα: Πόζαρε με ένα ποτήρι κρασί και... την μπάλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Μουσάγκα Μπακένγκα πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στον Εθνικό, για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

«Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι ο καλύτερος στην Κύπρο, δεν το λέω γιατί παίζω εδώ»-ThemaSports
23/04 @ 19:37

«Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι ο καλύτερος στην Κύπρο, δεν το λέω γιατί παίζω εδώ»

Δηλώσεις παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό ο Μπαγκενγκά.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ