Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision, μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο ποδοσφαιριστής της Κυπριακής ομάδας, Νικόλας Παναγιώτου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια το να παίξεις απέναντι σε αυτή την ομάδα, με αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Είμαι χαρούμενος για το γκολ, θα το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή, δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι ένα όνειρο. Είναι όνειρο. Θα παίξουμε μαζί τους και στην Αγγλία. Είχαμε μία καλή παρουσία, είναι λογικό να έχουν την κατοχή, είχαμε όμως κι εμείς τις ευκαιρίες μας. Παίζαμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και ήμασταν ανταγωνιστικοί».
Η Ομόνοια αντιμετωπίζει (12:30) σε φιλικό αγώνα στην Πολωνία την Ντιναμό Βουκουρεστίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/07 @ 12:27
Έξι απουσίες θα έχει στο σημερινό (12:30) φιλικό προετοιμασίας στην Πολωνία με αντίπαλο την Ντιναμό Βουκουρεστίου ο Χένινγκ Μπεργκ.
02/07 @ 12:24
Με απουσίες κόντρα στην Ντιναμό Βουκουρεστίου η Ομόνοια...
02/07 @ 12:52
Η Ομόνοια αντιμετωπίζει (12:30) σε φιλικό αγώνα στην Πολωνία την Ντιναμό Βουκουρεστίου.
02/07 @ 11:58
Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, για το μεσημεριανό (12:30) φιλικό στην Πολωνία με αντίπαλο την Ντιναμό Βουκουρεστίου.
02/07 @ 11:31
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας και μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας, Μάριος Αργυρίδης.
02/07 @ 10:46
Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας ανέβασε βίντεο με τα καλύτερα highlights της καριέρας του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Λευκωσιάτικης ομάδας, Τάσου Χατζηγιοβάνη.
BEST OF THEMASPORTS