Ο Χούμπερτ Χουρκάτς θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στην προημιτελική φάση του Astana Open στο Καζακστάν.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Χούμπερτ Χουρκάτς θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στην προημιτελική φάση του 500αριού τουρνουά που διεξάγεται στην Αστάνα του Καζακστάν.
Ο 25χρονος Πολωνός, ο οποίος είναι Νο 10 στην παγκόσμια κατάταξη, κατέβαλε στη φάση των "16" την αντίσταση του Αλεξάντερ Μπούμπλικ (Νο 43), επικρατώντας με 6-4, 6-4, ύστερα από αγώνα που κράτησε μια ώρα και 20 λεπτά περίπου.
Οι Τσιτσιπάς και Χουρκάτς έχουν αναμετρηθεί οκτώ φορές στο παρελθόν, με τον 24χρονο Έλληνα να προηγείται στις μεταξύ τους μονομαχίες με σκορ 6-2.
sport24.gr
Δείτε το πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση των σημερινών ματς στην πρεμιέρα της League Phase του Champions League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/09 @ 10:52
Μεγάλη νίκη ο Μέλιος Ευσταθίου, λύγισε με ανατροπή ο Στυλιανός Χριστοδούλου
13/09 @ 19:13
Το ερώτημα είναι... ένα! Είχε χωρίσει η Μπρουκς Νέιντερ με τον Γιανίκ Σίνερ όταν τα έφτιαξε με τον Κάρλος Αλκαράθ;
12/09 @ 14:08
Εθνικό Κέντρο Τένις : Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου οι πρώτοι δύο αγώνες (17.00)
08/09 @ 08:20
Ο Κάρλος Αλκαράθ είναι ο νέος «βασιλιάς» του US Open, αφού νίκησε 3-2 σετ τον Γιανίκ Σίνερ στον τελικό του αμερικανικού Grαnd Slam και θα ανέβει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.
07/09 @ 12:10
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ, όπου αναφέρθηκε στα ανθρώπινα συναισθήματα.
07/09 @ 10:00
Η Αρίνα Σαμπαλένκα επικράτησε 2-0 σετ της Αμάντα Ανισίμοβα στον μεγάλο τελικό του US Open και διατήρησε τα σκήπτρα της στο Grand Slam των ΗΠΑ για δεύτερη διαδοχική σεζόν!
BEST OF THEMASPORTS