Δώδεκα ποδοσφαιριστές πήραν χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά σε 9 ομάδες σε αγώνα πρωταθλήματος στην 5η αγωνιστική.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι Χριστοφόρου (ΑΕΚ), Εφραίμ (ΑΠΟΕΛ), Κίτσος (Ομόνοια), είχαν καταγράψει λεπτά συμμετοχής στην Ευρώπη, οι Βάσου (Ακρίτας), Άδωνη (Νέα Σαλαμίνα), Τάντι (Καρμιώτισσα), Κορομά, Σλόγκαρ, Ζευκής (Ολυμπιακός) είναι γνώριμοι στο κυπριακό κοινό, ενώ για πρώτη φορά αγωνίστηκαν στο κυπριακό πρωτάθλημα οι Μποακί (Άρης), Λέουκο(Νέα Σαλαμίνα), Ρονταγιέγκα (Δόξα).
Την φετινή σεζόν δύο ποδοσφαιριστές κατέγραψαν λεπτά συμμετοχής με δύο ομάδες καθώς παραχωρήθηκαν σε άλλη ομάδα α' κατηγορίας με την μορφή δανεισμού: την αρχή έκανε ο Ασάντε (Δόξα-ΑΕΚ) και Σλόγκαρ (Άρης-Ολυμπιακός).
Οι ποδοσφαιριστές που έκαναν ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα στην 5η αγωνιστική:
ΑΕΚ:Χριστοφόρου
ΑΚΡΙΤΑΣ: Βάσου
ΑΠΟΕΛ: Eφραίμ
ΑΡΗΣ: Μποακί
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Άδωνη, Λέουκο
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τάντι
ΔΟΞΑ: Ρονταγιέγκα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σλόγκαρ*, Ζευκής, Κορομά
ΟΜΟΝΟΙΑ:Kίτσος
Υπέρβαση... αγνοείται για την Εθνική Κύπρου των Ανδρών, η οποία αν και είχε καλή παρουσία απέναντι στη Ρουμανία, κυρίως ανασταλτικά, ηττήθηκε με 2-0 και γνώρισε τη 2η ήττα της στους τρεις αγώνες που έδωσε μέχρι στιγμής, στην προκριματική φάση του Mundial 2026 με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/06 @ 20:54
Στον Super Sport FM 104,0 μίλησε ο Γιώργος Εφραίμ.
12/06 @ 18:43
Διαβάστε την ανάρτηση του Πρόεδρου του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου ο οποίος τοποθετήθηκε εκ νέου μετά και την απάντηση του ΠΑ.Σ.Π
12/06 @ 18:14
Διαβάστε την δήλωση του Χάρη Λοϊζίδη.
12/06 @ 17:59
Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΣΠ:
12/06 @ 17:37
Διαβάστε την ανακοίνωση του ΠΑΣΠ
12/06 @ 17:34
Διαβάστε την ανακοίνωση της ΚΟΠ
BEST OF THEMASPORTS