Καλεσμένος των παιδιών στο NoChoftes, Stel και Chris αυτή την φορά ήταν ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Αθηνών και ΑΠΟΕΛ, Gustavo Manduca.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Γίνεται μια μίνι αναδρομή στα πρώτα βήματα της καριέρας του όταν ήταν συμπαίκτης με τον Ροναλντίνιο.Μιλά για τις αναμνήσεις του στην ΑΕΚ Αθηνών και τον χαμένο τελικό.

Απο την κουβέντα δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και η ευρωπαϊκή πορεία του ΑΠΟΕΛ και η δουλειά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μιλά με σεβασμό για την ΟΜΟΝΟΙΑ και ξανά θυμάται την φάση που πέρασε η μπάλα την γραμμή. Στο τέλος απαντά ερωτήσεις των φίλων της εκπομπής και εκμυστηρεύεται ένα μυστικό για πρώτη φορά: πόσο κοντά έφτασε στην Ομόνοια όταν έκλεισε στον ΑΠΟΕΛ.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Για τη φάση με τη γραμμή: «Ήμουν μέσα στο γήπεδο, δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται εκείνη την ώρα, αν είναι μέσα ή όχι. Ήταν μια στιγμή. Σήμερα με το VAR θα ήταν πολύ πιο εύκολο να διορθώσεις τέτοιες περιπτώσεις. Να σας πω όμως, ακόμη και στη φωτογραφία δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ότι η μπάλα είναι έξω. Θα σας πω γιατί: Αν πάρεις την γραμμή και βάλεις την μπάλα από πάνω στον αέρα και το δεις από συγκεκριμένες γωνίες, θα δεις ότι σε κάποιες είναι μέσα και σε άλλες έξω. Οπότε εγώ δεν είμαι σίγουρος 100% ότι αυτή η μπάλα ήταν έξω ολόκληρη. Ναι υπάρχει μια φωτογραφία που φαίνετια έξω και μου είπαν εσύ που πιστεύεις στο Θεό κλπ κλπ, εγώ απλά έκανα τη δουλειά μου όμως (γέλια). Τι μπορούσα να πω άλλο;»

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όμορφες στιγμές: Επίσκεψη από τους πορτιέρο της Ομόνοιας -ΧΑΜΟΣ με Φαμπιάνο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
26/04 @ 19:11

Όμορφες στιγμές: Επίσκεψη από τους πορτιέρο της Ομόνοιας -ΧΑΜΟΣ με Φαμπιάνο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι τερματοφύλακες της Ομόνοιας επισκέφθηκαν την ακαδημία τερματοφυλάκων, Cyprus Goalkeepers School - CGS και χάρισαν χαμόγελα στους μικρούς πορτιέρο.

Εφιαλτική εμπειρία για Λοΐζου...-ThemaSports
26/04 @ 09:47

Εφιαλτική εμπειρία για Λοΐζου...

Μπορεί στην Κύπρο να ξεχώριζε με τις εμφανίσεις του φορώντας τη φανέλα της Ομόνοιας, αλλά η πρώτη... «απόπειρα» του για καριέρα στο εξωτερικό, εξελίσσεται σε «εφιάλτη» για τον νεαρό Κύπριο μεσοεπιθετικό, Λοΐζο Λοΐζου.

«Κόντρα» Σιπριάνο-Μίλετιτς-Χάμπου στην προπόνηση - Δείτε ποιος κέρδισε... (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/04 @ 17:19

«Κόντρα» Σιπριάνο-Μίλετιτς-Χάμπου στην προπόνηση - Δείτε ποιος κέρδισε... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα... διαφορετικό βίντεο από την προπόνηση της Ομόνοιας ανέβασε το γραφείο Τύπου της ομάδας, αφού τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι Σιπριάνο, Μίλετιτς και Χάμπος, έβαλαν... κόντρα για το ποιος θα καταφέρει να «σημαδέψει» την κάμερα με την μπάλα περισσότερες φορές!

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!  -ThemaSports
24/04 @ 19:10

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!

Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο από την σημερινή προπόνηση, όπου φαίνεται πως το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα.

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»-ThemaSports
24/04 @ 15:34

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ