Ο Γενικός Διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, μίλησε στην εφημερίδα «Αλήθεια».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στις δηλώσεις του προχώρησε σε σημαντικές καταγγελίες, για πλαστές κάρτες φιλάθλου, με παραποιημένα στοιχεία, με την Αστυνομία να απαντά πως, μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει οποιεσδήποτε επίσημες καταγγελίες.

Ο Φοίβος Κωνσταντινίδης παρατήρησε ότι τις τελευταίες μέρες έχει εκδοθεί αριθμός πλαστογραφημένων καρτών φιλάθλου και επισήμανε «Με την έκδοση κάρτα φιλάθλου μέσω διαδικτύου υπάρχει η δυνατότητα πλαστογράφησης στοιχείων και τη χρήση άσχετης φωτογραφίας. Κατά τους ελέγχους εισόδου από τους επιτηρητές έχει εντοπισθεί και κατασχεθεί αριθμό πλαστών καρτών φιλάθλου, πράγμα που επιβεβαιώνει τις πλαστογραφίες. Το θέμα έχει τεθεί και σε σύσκεψη με την Αστυνομία».

Από μέρους της Αστυνομίας, έκανε δηλώσεις ο εκπρόσωπος τύπου, Χρίστος Ανδρέου, υπογραμμίζοντας πως αυτό είναι ένα θέμα που απασχολεί την Αστυνομία και ότι υπήρξαν κάποιες αναφορές χωρίς συγκεκριμένες καταγγελίες και πρόσθεσε «Εμείς καλούμε όσους εντοπίζουν τέτοια φαινόμενα να τα αναφέρουν στην Αστυνομία, ώστε να προχωρούμε στη διερεύνηση και να οδηγούνται ενώπιον της Δικαιοσύνης. Μας προβληματίζει και το ότι στα τελευταία παιχνίδια, έγιναν κάποια επεισόδια, στους εξωτερικούς χώρους, βέβαια δεν έχει σχέση η κάρτα φιλάθλου. Για εμάς η κάρτα φιλάθλου είναι ένα υποβοηθητικό στοιχείο, στην περίπτωση που διαπράττονται  οποιαδήποτε αδικήματα εντός του σταδίου. Ο έλεγχος για την κάρτα φιλάθλου, των φιλάθλων που εισέρχονται στο γήπεδο, γίνεται από επιτηρητές και όχι από την Αστυνομία. Το έχουμε ακούσει και εμείς και θέλουμε να πιστεύουμε ότι γίνεται καλή και σωστή διαδικασία κατά της εισόδους στα στάδια, για να μπορούμε και εμείς όταν χρειάζεται να εντοπίζουμε και να ταυτοποιούμε πρόσωπα».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Β' όμιλος: Το ματς της 12ης αγωνιστικής-ThemaSports
18/04 @ 10:39

Β' όμιλος: Το ματς της 12ης αγωνιστικής

Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι το διεξαγωγής των αγώνων της 12ης αγωνιστικής για τον Β' όμιλο του Πρωταθλήματος Cyta, περιόδου 2023 - 2024, καθορίστηκε ως ακολούθως:

Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή (17/04)-ThemaSports
17/04 @ 23:25

Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή (17/04)

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

«ΤΣΕΚΑΡΕ» εισιτήριο για τελικό η Ομόνοια, ΙΣΤΟΡΙΚΗ πρόκριση για την Πάφο-ThemaSports
17/04 @ 22:25

«ΤΣΕΚΑΡΕ» εισιτήριο για τελικό η Ομόνοια, ΙΣΤΟΡΙΚΗ πρόκριση για την Πάφο

Με γκολ στις καθυστερήσεις ο Τάνκοβιτς ισοφάρισε σε 1-1 τον Απόλλωνα και έστειλε την Πάφο στον τελικό κυπέλλου.

«Ήμασταν ανώτεροι... σκληρός αποκλεισμός»-ThemaSports
17/04 @ 22:24

«Ήμασταν ανώτεροι... σκληρός αποκλεισμός»

Όλα όσα είπε ο προπονητής του Απόλλωνα Πάμπλο Ματσίν μετά την αναμέτρηση με την Πάφο.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Έτσι κρίθηκε η πρόκριση στον τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
17/04 @ 22:06

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Έτσι κρίθηκε η πρόκριση στον τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα Απόλλωνας-Πάφος...

Στις 17:00 θα αρχίσει ο αγώνας Εθνικός - Απόλλων (23/4)-ThemaSports
16/04 @ 15:42

Στις 17:00 θα αρχίσει ο αγώνας Εθνικός - Απόλλων (23/4)

Ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκε κοινό αίτημα των διαγωνιζομένων ομάδων και ο αγώνας Εθνικός Άχνας - Απόλλων θα αρχίσει στις 17:00, αντί στις 19:00 που ήταν αρχικά ορισμένος.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ