Με ανάρτηση στα social media, ο Λέο Ζαμπά επιβεβαίωσε το «διαζύγιο» με τον ΠΑΟΚ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους Θεσσαλονικείς: «Για πάντα κομμάτι της ζωής μου».

Ακολουθήστε μας στο Google news

 Εδώ και αρκετές ημέρες έχουν πέσει οι τίτλοι τέλους της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Λέο Ζαμπά. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος έκλεισε απο την πλευρά του και επίσημα το κεφάλαιο ΠΑΟΚ, αποχαιρετώντας με πολύ... θερμά λόγια τους Θεσσαλονικείς.

Όπως ανέφερε στην ανάρτησή του: 

Κάποιες αποφάσεις στη ζωή είναι δύσκολο να τις πάρεις. 

Κάποιες στιγμές είναι αξέχαστες και κάποιες ιστορίες δεν φεύγουν. 

Από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα στην Θεσσαλονίκη, ένιωσα ότι η φροντίδα και η προσοχή που πήρα θα είναι μοναδική και πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω όσα έζησα τα τελευταία χρόνια ως παίκτης του ΠΑΟΚ. 

Τίτλοι, ιστορικά παιχνίδια, ευθυμία, λύτρωση. Έζησα όλη την εξτρίμ πλευρά της ζωής μου σε αυτήν την όμορφη πόλη. Από τις πιο χαρούμενες στιγμές, σε αυτές που φοβήθηκα περισσότερο για την ίδια μου την ζωή. Και αυτό μετράει. Είναι αδύνατον να το αρνηθώ. Ο ΠΑΟΚ θα είναι ένα κομμάτι της ζωής μου για πάντα. Η Ελλάδα ήταν το δεύτερο σπίτι μου. 

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια με τα πιο αγνά μου αισθήματα όλους όσους συνεργάστηκα όσα χρόνια ήμουν εκεί. Αθλητές, υπάλληλοι, φίλοι και άνθρωποι που ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς εσάς, η ιστορία θα ήταν διαφορετική. 

Εύχομαι τα καλύτερα γι' αυτήν την ομάδα που μου έδωσε τόσα πολλά και μου έμαθε έναν διαφορετικό τρόπο για να βλέπω το ποδόσφαιρο. 

 

sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναθηναϊκός: Οι Μπερνάρ-Ιωαννίδης και οι Κώτσιρας-Μπάλντοκ-ThemaSports
08/05 @ 10:43

Παναθηναϊκός: Οι Μπερνάρ-Ιωαννίδης και οι Κώτσιρας-Μπάλντοκ

Ανεβάζει στροφές ενόψει ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» φουλάρουν για τη «μάχη» της ερχόμενης Τετάρτης (15/5) με τον ΠΑΟΚ για τη 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Φορτσάρουν ενόψει Ολυμπιακού στην ΑΕΚ-ThemaSports
08/05 @ 09:50

Φορτσάρουν ενόψει Ολυμπιακού στην ΑΕΚ

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, για την 9η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, στρέφουν πλέον την προσοχή τους άπαντες στην ΑΕΚ.

Ιωάννης Πίττας: Η σύνδεση με την ΑΕΚ, η πραγματικότητα και οι απαιτήσεις της ΑΙΚ-ThemaSports
07/05 @ 18:02

Ιωάννης Πίττας: Η σύνδεση με την ΑΕΚ, η πραγματικότητα και οι απαιτήσεις της ΑΙΚ

Τα σουηδικά ΜΜΕ συνέδεσαν τον Ιωάννη Πίττα με την ΑΕΚ και η ελλαδική ιστοσελίδα sport24.gr, παρουσίασε τα δεδομένα για τον Κύπριο διεθνή επιθετικό της ΑΙΚ Στοκχόλμης, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στην Allsvenskan.

Ανακοίνωσε συλλαλητήριο η Θύρα 13: «Αλαφούζο πούλα»-ThemaSports
07/05 @ 17:13

Ανακοίνωσε συλλαλητήριο η Θύρα 13: «Αλαφούζο πούλα»

Με ανακοίνωση της η Θύρα 13 κάνει γνωστό ότι ετοιμάζει συγκέντρωση-συλλαλητήριο με μοναδικό αίτημα την πώληση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Άναψε... φωτιές ο Τουμέρ Μετίν: «O Iκάρντι θα παίζει στην Ελλάδα τη νέα σεζόν»!-ThemaSports
07/05 @ 15:50

Άναψε... φωτιές ο Τουμέρ Μετίν: «O Iκάρντι θα παίζει στην Ελλάδα τη νέα σεζόν»!

Σε μια ομολογουμένως, ακραία, δήλωσε προχώρησε ο Τουμέρ Μετίν, καθώς μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Τουρκίας, υποστήριξε ότι έχει την πληροφορία ότι ο Ικάρντι θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα.

Ναβάρο: «Να πάμε τελικό και να πάρουμε το Conference-Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο και το πρωτάθλημα»-ThemaSports
07/05 @ 15:25

Ναβάρο: «Να πάμε τελικό και να πάρουμε το Conference-Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο και το πρωτάθλημα»

Τι δήλωσε ο Φραν Ναβάρο στη Marca για τις μεγάλες προκλήσεις που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ