Δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sdna.gr, αναφέρεται στον ποδοσφαιριστή του Βόλου, Ζαν Μπαριέντος, με αφορμή την εμφάνιση του κόντρα στον Άρη και ανάμεσα σε άλλα, κάνει λόγο για... Κυπριακές σειρήνες που ήχησαν για τον παίκτη τον περασμένο Ιανουάριο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Τα... δόντια του (και) στον Άρη έδειξε ο Βόλος.

Η θεσσαλική ομάδα έπειτα από τη μεγάλη νίκη (1-0) κόντρα στην ΑΕΚ στη Ριζούπολη και την ισοπαλία (1-1) με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», έκανε ζημιά σε έναν ακόμα μέλος της σουπερλιγκάτης «Big - 5».

Αυτή τη φορά τα βολιώτικα παιδιά…βύθισαν τον Άρη στα νερά του Παγασητικού και έγραψαν στο κοντέρ μία ακόμα (ηχηρή) νίκη που τους διατηρεί ψηλά και σε τροχιά – εξάδας (πλέι οφ) στη βαθμολογία.

Ο Ζαν Μπαριέντος υπήρξε σκόρερ του ενός εκ των δύο τερμάτων κόντρα στον Άρη, έχοντας πολύτιμη συνεισφορά στην κατάκτηση της νίκης.

Ο Ουρουγουανός μέσος διανύει την τρίτη σεζόν στο Βόλο. Το καλοκαίρι του ΄20 κι αφού νωρίτερα αποχώρησε από την Ξάνθη μέσω της οποίας συστήθηκε στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό υπέγραψε στη θεσσαλική ομάδα.

Την πρώτη του χρονιά (2020-21) στο Βόλο έκανε συνολικά 24 ματς, 3 γκολ και 4 ασίστ, ενώ την περασμένη σεζόν (2021-22) είχε 23 ματς και 3 ασίστ.

Φέτος στο τέταρτο παιχνίδι του άνοιξε λογαριασμό με τα δίχτυα κι ενώ συνολικά δικαιώνει με τις εμφανίσεις του την απόφαση του Αχιλλέα Μπέου να τον επιβραβεύσει με νέο συμβόλαιο τον περασμένο Γενάρη.

Εκείνη την περίοδο και έξι μήνες πριν από τη λήξη του προηγούμενου συμβολαίου του με τους Θεσσαλούς, «σειρήνες» από Κύπρο μεριά (Απόλλων Λεμεσού, Ανόρθωση) ήχησαν στα αυτιά του 32χρονου ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα οι «μνηστήρες» απ΄το νησί ήθελαν να προχωρήσουν άμεσα στην απόκτηση του Μπαριέντος, δείχνοντας τη διάθεση να καλύψουν και τα «θέλω» του Βόλου για την πώλησή του.

Ωστόσο ο ισχυρός άνδρας του Βόλου όχι μόνο δεν συζήτησε για την προοπτική παραχώρησης του ποδοσφαιριστή, αλλά έσπευσε να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο (με αυξημένες αποδοχές) μέχρι το καλοκαίρι του ΄24 στον Παγασητικό.

Ο Μπαριέντος έχει να λέει πως αισθάνεται χαρούμενος στο Βόλο, νιώθει δεμένος με την πόλη και την ομάδα και για αυτό άλλωστε, δεν είχε κανένα απολύτως ενδοιασμό να κλείσει τα αυτιά του στις κυπριακές…σειρήνες και να συνεχίσει να κυκλοφορεί με τη φανέλα της θεσσαλικής ομάδας».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συγκλονιστική στιγμή: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι-ThemaSports
19/04 @ 12:28

Συγκλονιστική στιγμή: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι

Δείτε το συγκινητικό VIDEO με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη να αγκαλιάζει τον πατέρα του στην εξέδρα μετά το φινάλε του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε, λίγες στιγμές αφότου ο νεαρός γκολκίπερ είχε απέκρούσε τρία πέναλτι.

Το μήνυμα του ήρωα Τζολάκη μετά την πρόκριση επί της Φενέρ - Με δύο λέξεις τα είπε όλα!-ThemaSports
19/04 @ 10:16

Το μήνυμα του ήρωα Τζολάκη μετά την πρόκριση επί της Φενέρ - Με δύο λέξεις τα είπε όλα!

Δείτε την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Τζολάκη, ο οποίος ήταν ο ήρωας του Ολυμπιακού στο χθεσινό ματς με τη Φενέρμπαχτσε και την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Η πανηγυρική φωτογραφία του Μαρινάκη μετά την επική πρόκριση του Ολυμπιακού και το deja vu-ThemaSports
19/04 @ 09:57

Η πανηγυρική φωτογραφία του Μαρινάκη μετά την επική πρόκριση του Ολυμπιακού και το deja vu

Έτσι πανηγύρισε την επική πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’. Για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ…»-ThemaSports
19/04 @ 08:58

«Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’. Για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ…»

Ο Γιώργος Μασούρας αφιέρωσε τη μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού σε προηγούμενες ομάδες των Πειραιωτών.

Πανζουρλισμός για τους θριαμβευτές του Ολυμπιακού: Ασύλληπτες εικόνες στο «Ελ. Βενιζέλος» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/04 @ 08:24

Πανζουρλισμός για τους θριαμβευτές του Ολυμπιακού: Ασύλληπτες εικόνες στο «Ελ. Βενιζέλος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν την αποστολή των ερυθρόλευκων μετά την μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League. Εκπληκτική η ατμόσφαιρα στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

 «Λήξη συναγερμού»: Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή-ThemaSports
17/04 @ 20:31

«Λήξη συναγερμού»: Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή

Η UEFA πήρε θέση και έσβησε τη… φωτιά που είχε ανάψει με την είδηση πως Έλληνα παίκτης βγήκε θετικός σε ντόπινγκ τεστ. Η ΕΠΟ ενημερώθηκε πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ