Θυμάστε το... κλίμα μετά το αποκλεισμό του Άρη στην Ευρώπη;

Ακολουθήστε μας στο Google news

Προβληματισμός και ανησυχία από τον κόσμο της ομάδας από την εικόνα που θα... φανερώσει ο Αλεξέι Σπιλέφσκι στο πρωτάθλημα. Λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο προβληματισμός φάνηκε από αντιδράσεις στα social media μετά από... φιλικό αγώνα.

Ο Άρης μπήκε ιδανική στο πρωτάθλημα κι εκεί που όδευε από επιτυχία σε επιτυχία ήρθε η αρνητική έκπληξη και η ήττα με την Καρμιώτισσα.

Το... διάλειμμα με την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής βοήθησε την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές να γεμίσουν τις μπαταρίες και να επιστρέψουν με βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο στο πρωτάθλημα.

Η αντίδραση μετά από αρνητικά αποτελέσματα και κακές... εντυπώσεις είναι στοιχείο πρωταθλητισμού και της νοοτροπίας που διέπει την ομάδα του Άρη. Έμαθε να απορροφά τους κραδασμούς και να... επιστρέφει η ομάδα του Σπιλέφσκι.

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Άρη μετά το ματς με τον Ακρίτα είναι... to the point. Δεν είναι υπερομάδα ο Άρης, όμως πέραν του ποιοτικού ταλέντου στο ρόστερ διαθέτει στοιχεία... πρωταθλητισμού όπως η αντίδραση μετά από συνθήκες που φέρνουν πίεση.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΝΕΙΡΟ-ΕΦΙΑΛΤΗΣ-ThemaSports
20/04 @ 15:18

ΟΝΕΙΡΟ-ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Μέσα σε 3 μήνες στην Ανόρθωση από το όνειρο της διάκρισης έφτασαν να βλέπουν έναν... παρατεταμένο εφιάλτη.

ΚΟΜΒΙΚΟ-ThemaSports
20/04 @ 13:44

ΚΟΜΒΙΚΟ

Πιο... κομβικό από ποτέ είναι το ματς στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Άρη.

Αν ήταν Κύπρο ο Τζολάκης… -ThemaSports
19/04 @ 08:42

Αν ήταν Κύπρο ο Τζολάκης…

Ήρωας της πρόκρισης του Ολυμπιακού στους «4» του Κόνφερενς Ληγκ, ήταν ο Κωνσταντίνος Τζολάκης. Έπιασε τρία πέναλτι στην… ρωσική ρουλέτα, βάζοντας την υπογραφή του, στην τεράστια επιτυχία των ερυθρολεύκων μέσα στην Κωνσταντινούπολη!

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ-ThemaSports
17/04 @ 22:20

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Όπως είναι λογικό στον Απόλλωνας επικρατεί απογοήτευση για τον αποκλεισμό από την Πάφο στα ημιτελικά του κυπέλλου.

ΠΡΩΤΟΣ!-ThemaSports
17/04 @ 22:17

ΠΡΩΤΟΣ!

Πρώτος ιστορικός τελικός κυπέλλου για την Πάφο που θα κυνηγήσει το πρώτο της τίτλο!

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ...-ThemaSports
17/04 @ 22:06

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ...

Οι οπαδοί του Απόλλωνα δεν σταμάτησαν να τραγουδούν παρά τον αποκλεισμό στο κύπελλο, ενώ χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές μετά το ματς κόντρα στην Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ