Πέρασε με επιτυχία από μια δύσκολη έδρα με μια σοβαρή και ουσιαστική εμφάνιση η Ομόνοια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το διπλό επί της Δόξας με 0-2 ήταν το πρώτο φετινό για το τριφύλλι που πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη του νίκη και έφτασε τους 9 βαθμούς.
Οι πράσινοι του Λένον ήταν κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού χωρίς να φτάσουν σε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης ενώ στα καλά διαστήματα της Δόξας οι Φαμπιάνο, Μίλετιτς και οι υπόλοιποι στην αμυντική γραμμή φώναξαν παρών.
Κρατάει αρκετά θετικά ο Λένον από τον αγώνα στο γήπεδο «Κατωκοπιά επιστροφή-Γλαύκος Κληρίδης».
Ο Μάθιους αποδεικνύεται ο πιο σταθερός αμυντικός του και γενικότερα παίκτης στο ρόστερ. Αμυντικά είναι σχεδόν αλάνθαστος σε κάθε παιχνίδι ενώ κόντρα στη Δόξα είχε αρκετά ανεβάσματα και συνδυασμούς με τον Λοΐζου.
Στα θετικά και η χημεία που φαίνεται να βρίσκει η επιθετική τετράδα. Ο Λοΐζου πραγματοποίησε καλή εμφάνιση μετά από καιρό, ζητούσε μπάλες, έφτιαξε ευκαιρίες και εάν ήταν λίγο πιο ψύχραιμος θα μπορούσε να σκοράρει.
Οι Παπουλής, Μπρούνο και Ανσαριφάρντ ταλαιπώρησαν την αντίπαλη άμυνα με τους συνδυασμούς τους και σε ένα από αυτούς έβγαλαν τον Λέζιακς μόνο στην περιοχή που σέρβιρε τελικά το γκολ στον Φελίπε για το 0-1.
Ο Χάμπος πραγματοποίησε ακόμη μια καλή εμφάνιση και εξελίσσεται στον αγαπημένο τζόκερ του Λένον. Με τα πολλά προβλήματα στον άξονα λόγω των απουσιών των Κούσουλου, Κασάμα και Μπασιρού ο νεαρός μέσος έπαιξε σε ρόλο εξαριού και ήταν ξανά από τους κορυφαίους.
Βέβαια αυτό κρύβει και κάποιους κινδύνους καθώς αγωνίζεται στα... κόκκινα εδώ και καιρό με τον Λένον στο φινάλε να χρησιμοποιεί και τον Κίτσο (που είναι αριστερό μπακ) στη μεσαία γραμμή, σε μια προσπάθεια να βρει λύσεις.
Πλέον όλοι στο πράσινο στρατόπεδο κοιτάζουν το μεγάλο ματς με τη Γιουνάϊτεντ στο ΓΣΠ, σε μια βραδιά που όλοι θέλουν να ζήσουν στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.
Ανδρέας Χρίστου
Το καταχάρηκαν στην ΑΕΚ, για την τεσσάρα που φιλοδώρησαν την Λέγκια μέσα στην δική τους «Αρένα», όπου μόνο αν έχουν τάσεις αυτοκτονίας την επόμενη Πέμπτη στην Βαρσοβία, θα… αποκλειστούν από την διοργάνωση του Γιουρόπα Ληγκ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/08 @ 08:50
Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:
08/08 @ 07:45
Δεν προκαλεί έκπληξη, το ότι κι αυτό το καλοκαίρι είναι «καυτός» ο Λοίζος Λοίζου. Χθες έβαλε τα δυο πρώτα γκολ στην αναμέτρηση με την Αραζ, ανοίγοντας τον δρόμο για την τεσσάρα, με την Ομόνοια να «καθαρίζει» την υπόθεση πρόκριση…
07/08 @ 22:12
Μεταγραφικό σενάριο για το ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Λοΐζο Λοΐζου, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο Αζερμπαϊτζάν, όπου ο άσος του «τριφυλλιού» πέτυχε δύο γκολ στο επιβλητικό 0-4 επί της Αράζ!
07/08 @ 21:48
Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Στέφαν Γιόβετιτς ήταν από τους πρωταγωνιστές της Ομόνοιας.
07/08 @ 21:30
Δείτε τις ηλώσεις του Γιάννη Κούσουλου μετά τη νίκη επί της Αράζ.
07/08 @ 21:24
Δείτε τα γκολ και της καλύτερες φάσεις από την νίκης της Ομόνοιας απέναντι στην Αράζ με 4-0.
BEST OF THEMASPORTS