Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο (2/10, 16:00) στο Καραϊσκάκης με στόχο την επιστροφή στις νίκης. Το πλάνο του Μίτσελ στο ντεμπούτο του στη δεύτερη θητεία του στους ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Κυριακής (2/10, 16:00) επιστρέφει στο γήπεδο. Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τον Ατρόμητο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για πολλούς λόγους.

Το ματς αυτό συνδυάζεται με την επιστροφή του Μίτσελ στον ερυθρόλευκο πάγκο, με τον Ισπανό προπονητή να κάνει ντεμπούτο στη δεύτερη θητεία του στους Πειραιώτες.

Ο Μίτσελ θέλει διακαώς να βάλει τον Ολυμπιακό ξανά σε πορεία νικών, έπειτα από την ήττα κόντρα στον Άρη στο Βικελίδης πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Στόχος η βαθμολογική αντεπίθεση
Ο Μίτσελ θέλει το τρίποντο για να συνδυάσει με νίκη την επιστροφή του, αλλά και το βαθμολογικό ενδιαφέρον της αναμέτρησης είναι μεγάλο. Αρχής γενομένης απέναντι στον Ατρόμητο στόχος του Ολυμπιακού είναι να ξεκινήσει την αντεπίθεσή του.

Οι ερυθρόλευκοι είναι στο -7 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και στο -3 από τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί. Δεδομένου του γεγονότος πως ο Δικέφαλος υποδέχεται στις 21:30 τους πρασίνους, οι παίκτες του Μαρτίνς θέλουν αρχικά να πάρουν τους τρεις πόντους και έπειτα να περιμένουν να δουν πόσο θα έχουν μειώσει τη διαφορά από τους αντιπάλους τους.

Βεβαίως, η νίκη θα βοηθήσει και σε ψυχολογικό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να αντιμετωπίσει την Πέμπτη (6/10, 22:00) την Κάραμπαγκ με τη ψυχολογία στο πικ. Πρόκειται για ένα κομβικό παιχνίδι για την ευρωπαϊκή πορεία των ερυθρόλευκων μετά τις ήττες από τη Ναντ και τη Φράιμπουργκ.

Το σχέδιο νίκης του Μίτσελ
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προπόνηση στον Ρέντη το Σάββατο (1/10). Στη συνέχεια ανακοινώθηκε η ερυθρόλευκη αποστολή. Φυσικά το όνομα του Μαρσέλο είναι αυτό που ξεχωρίζει, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να τίθεται για πρώτη φορά στη διάθεση του προπονητή του. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Περιστεριώτες.

Ο Πασχαλάκης συμπεριλήφθηκε επίσης, αν και ανακοινώθηκε μόλις την Παρασκευή (30/9). Από την άλλη εκτός είναι οι τραυματίες Βατσλίκ, Χάμες Ροντρίγκες, Ουί Τζο Χουάνγκ, Μπα, Ρέτσος, όπως και οι Μπόουλερ, Ντε Λα Φουέντε, Κούτρης, Φορτούνης και Λάιντνερ.

Όσον αφορά στη πιθανή ενδεκάδα των ερυθρόλευκων, ο Τζολάκης είναι το φαβορί για να καθίσει κάτω από τα δοκάρια και θα είναι η πρώτη φορά που συμβεί κάτι τέτοιο τη φετινή σεζόν. Μπροστά του θα αγωνιστεί το δίδυμο Σισέ - Παπασταθόπουλος. Στο ένα αμυντικό άκρο θα κινείται ο Ρέαμπτσουκ, με τον Άβιλα να έχει το προβάδισμα έναντι του Βρσάλικο στα δεξιά.

Ο Εμβιλά πρόκειται να παίξει στον άξονα, με τον Ίνμπομ Χουάνγκ να έχει τον πρώτο λόγο, ώστε να είναι ο παρτενέρ του. Ο Κορεάτης αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις μετά την επιστροφή του από την εθνική ομάδα της χώρας του και έτσι ο Μίτσελ μπορεί να θελήσει να τον προφυλάξει τοποθετώντας τον Μπουχαλάκη δίπλα στον Γάλλο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Σαμασέκου, ο οποίος ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Στη θέση "10" αναμένεται να κινείται ο Μπιέλ, με τον Γκάρι Ροντρίγκες στο ένα επιθετικό άκρο και τον Μασούρα στο άλλο. Ανοιχτό είναι ακόμη ποιος θα παίξει στην αιχμή του... δόρατος. Η "μάχη" θα γίνει ανάμεσα στον Αραμπί και τον Μπακαμπού και μένει να φανεί τι θα αποφασίσει ο Μίτσελ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Βρσάλικο, Μαρσέλο, Παπασταθόπουλος, Άβιλα, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Αγκιμπού, Βαλμπουενά, Ίνμπομ Χουάνγκ, Σαμασέκου, Ροντρίγκες, Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Μπακαμπού.

Πηγή: sport24.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΟΚ: Το μυαλό στον Ολυμπιακό - Παραμένει εκτός ο Νάσμπεργκ-ThemaSports
19/04 @ 20:50

ΠΑΟΚ: Το μυαλό στον Ολυμπιακό - Παραμένει εκτός ο Νάσμπεργκ

Ευρώπη τέλος για τον ΠΑΟΚ και άπαντες στέφουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Σούπερ Λιγκ: Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου!-ThemaSports
19/04 @ 20:15

Σούπερ Λιγκ: Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου!

Όλα δείχνουν καθυστέρηση μίας εβδομάδας στη λήξη του πρωταθλήματος σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ενώ ο τελικός του Κυπέλλου οδεύει επίσης σε αναβολή. Πότε θα γίνουν το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και η 9η αγωνιστική. Αναλυτικό ρεπορτάζ!

Παναθηναϊκός: Δουλειά στην τακτική ενόψει Λαμίας-ThemaSports
19/04 @ 19:46

Παναθηναϊκός: Δουλειά στην τακτική ενόψει Λαμίας

Αρκετή δουλειά στην τακτική περιελάμβανε η προπόνηση της Παρασκευής στον Παναθηναϊκό, με τον Μπαρτ Σένκεφελντ να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Φουλ για sold-out το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!-ThemaSports
19/04 @ 19:13

Φουλ για sold-out το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (21/04, 20:30) θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Τα θρυλικά «μωρά» του Ολυμπιακού έγραψαν ιστορία και έφυγαν για τον τελικό του Youth League!-ThemaSports
19/04 @ 17:18

Τα θρυλικά «μωρά» του Ολυμπιακού έγραψαν ιστορία και έφυγαν για τον τελικό του Youth League!

Οι Νέοι του Ολυμπιακού γράφουν ιστορία, επικράτησαν 3-1 της Ναντ στα πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια) και πήραν την πρόκριση για τον τελικό του Youth League, εκεί όπου θα αγωνιστεί με την Μίλαν ή την Πόρτο στις 22 Απριλίου (19:00).

ΠΑΕ Άρης: «Έλληνες διαιτητές ως το τέλος των πλέι οφ»-ThemaSports
19/04 @ 17:03

ΠΑΕ Άρης: «Έλληνες διαιτητές ως το τέλος των πλέι οφ»

Με νέα επιστολή της η ΠΑΕ Άρης ζητά εκ νέου Έλληνες διαιτητές ως το φινάλε των πλέι οφ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ