Σαν να χτυπάει... πέναλτι ο Λιονέλ Μέσι, έφτασε τα 60 γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ σημείωσε με αυτόν τον τρόπο το πρώτο τέρμα της Παρί Σεν Ζερμέν στη νίκη με 2-1 επί της Νις για το γαλλικό πρωτάθλημα.
Ο Μέσι έχει σκοράρει 50 φορές με φάουλ ως παίκτης της Μπαρτσελόνα, άλλες 9 με τη φανέλα της Αργεντινής, ενώ το χθεσινό ήταν το πρώτο του τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ ως παίκτης των Παριζιάνων.
Έτσι, είναι ο τέταρτος σκόρερ από φάουλ στον 21ο αιώνα, πίσω από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ με 65, τον Ροναλντίνιο με 66 και τον Ζουνίνιο με 77.
Περισσότερα γκολ με φάουλ στην ιστορία έχει πετύχει ο Βραζιλιάνος Μαρσελίνιο Καριόκα, συνολικά 82.
Πηγή: sdna.gr
Η Ομόνοια αντιμετωπίζει (12:30) σε φιλικό αγώνα στην Πολωνία την Ντιναμό Βουκουρεστίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/07 @ 12:39
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ συνεχίζει να απολαμβάνει τις ομορφιές της Μυκόνου, όπως τις εξαιρετικές της παραλίες, το καλό φαγητό και τη νυχτερινή ζωή, λίγο καιρό πριν επιστρέψει στον... βραχνά των προπονήσεων και της έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
02/07 @ 09:22
Η Μοντερέι αποκλείστηκε στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, με τον Σέρχιο Ράμος να χάνει τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις για να κλέψει την παράσταση, όπως στη Λισαβόνα το 2014!
02/07 @ 08:22
Έφυγε για προημιτελικά και η Ντόρτμουντ! Με δυο γκολ του Γκιρασί, οι Βεστφαλοί, επικράτησαν 2-1 της μαχητικής Μοντερέι και ετοιμάζονται για μάχη με τη Ρεάλ στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.
02/07 @ 00:05
Με τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ να πραγματοποιεί την πρώτη του ασίστ, ως ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, η «βασίλισσα» πήρε τη νίκη με 1-0 επί της Γιουβέντους και καπάρωσε μία θέση για τους «8».
01/07 @ 23:46
Γνωστές έγιναν οι ημερομηνίες των δύο μεγάλων ντέρμπι στο ισπανικό πρωτάθλημα. Δείτε το πρόγραμμα της πρεμιέρας.
01/07 @ 23:26
Παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πλέον και με κάθε επισημότητα ο Ματέο Ρουγκέρι, με τον 22χρονο Ιταλό να υπογράφει συμβόλαιο με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, έως και το 2030.
BEST OF THEMASPORTS