Την οργή και την αγανάκτηση του για τη συγκεκριμένη μερίδα οπαδών της Ανόρθωσης, οι οποίοι έσπασαν καθίσματα από το πέταλο και τα πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο του "ΑΕΚ Αρένα" μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΚ-Ανόρθωση, εξέφρασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το μέλος του Δ.Σ. των "κιτρινοπράσινων", Ιωσήφ Φράγκος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ

Ομολογώ ότι η λύπη και ο θυμός που ένιωσα μετά το παιγνίδι δεν περιγράφονται. Πρώτη φορά αντικρίσαμε αυτή την εικόνα στην Αρενα.

Προς αυτούς τους λίγους δειλούς, αυτούς τους λίγους τζάμπα μαγκες, σε αυτά τα .... που κρυμμένα πίσω από καλυμμένα πρόσωπα προκάλεσαν ζημιές στο σπίτι μας, λέω ότι είστε η ντροπή του ιστορικού και περήφανου Σωματείου της Ανορθώσεως.

Όταν σε ένα παιχνίδι που δεν υπήρξε καμία πρόκληση από πλευράς ΑΕΚ, όταν σε ένα παιγνίδι που η εξέλιξη του αποτελέσματος η του οτιδήποτε έγινε στο γήπεδο δεν έδωσαν κανένα έρεισμα για αντίδραση, επιλέγεις να ενεργήσεις με αυτό τον αισχρό τρόπο, σου αφαιρείται το δικαίωμα να συγκαταλέγεσαι στο ανθρώπινο γένος. Γίνεσαι κάτι άλλο.

Είμαι εξοργισμένος που μου στερήθηκε το δικαίωμα να χαρώ τη νίκη της ομάδας μου. Δυστυχώς, το παιγνίδι και το αποτέλεσμα έρχονται για μένα σε δεύτερη μοίρα».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΕΚ: Τα τρία ραντεβού με την... ιστορία!-ThemaSports
18/04 @ 23:00

ΑΕΚ: Τα τρία ραντεβού με την... ιστορία!

Στην ΑΕΚ ζουν και αναπνέουν για τον πρώτο τελικό πρωταθλήματος...

Δημητρίου: «Νίκη από ατόφιο χρυσάφι - Ήταν δωρεάν καρδιογράφημα το χθεσινό παιχνίδι»-ThemaSports
15/04 @ 13:27

Δημητρίου: «Νίκη από ατόφιο χρυσάφι - Ήταν δωρεάν καρδιογράφημα το χθεσινό παιχνίδι»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, την επομένη της δραματικής νίκης της ομάδας του επί του Άρη στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Δημητρίου: «Να ενημερώσω πως είμαστε όλοι καλά, ήταν ένα δωρεάν τεστ αντοχών για όλους»!-ThemaSports
15/04 @ 11:35

Δημητρίου: «Να ενημερώσω πως είμαστε όλοι καλά, ήταν ένα δωρεάν τεστ αντοχών για όλους»!

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, την επομένη της τεράστιας εκτός έδρας νίκη επί του Άρη με... δραματικό μάλιστα τρόπο.

Παραμένει στην… κονίστρα το «ΑΕΚ Σκάλα Πρωτάθλημα»! -ThemaSports
15/04 @ 08:44

Παραμένει στην… κονίστρα το «ΑΕΚ Σκάλα Πρωτάθλημα»!

Οι λίγοι οπαδοί της ΑΕΚ που ήταν στο βόρειο πέταλο του «Άλφα Μέγα» μαζί με τους παίχτες που ήταν εκτός αποστολής, φώναξαν το σύνθημα «ΑΕΚ Σκάλα Πρωτάθλημα» μετά τη λήξη του αγώνα -θρίλερ με τον Άρη.

ΣΟΛ / ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
14/04 @ 23:17

ΣΟΛ / ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Χάρηκαν με την ψυχή τους τη νίκη επί του Άρη, στην ΑΕΚ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ