Πόλυς Χαραλάμπους

Την περασμένη Άνοιξη είχε περάσει… αέρας από το Τσίρειο, νικώντας τον Απόλλωνα με 2-0, προκαλώντας του μπελάδες για την υπόθεση διεκδίκησης του τίτλου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Εκείνο το «χαστούκι» στην πορεία, μάλλον έκανε καλό στους κυανόλευκους της Λεμεσού, καταφέρνοντας μερικές εβδομάδες μετά να… φτάσουν στην «πηγή» της ευτυχίας.

Χθες η Πάφος του Χέννιγκ Μπεργκ, αν και προηγήθηκε, δεν κατάφερε να «σπάσει» την έδρα των πρωταθλητών. Έφτασε κοντά στο 0-2, τρία λεπτά μετά το γκολ του Ζάιρο (πάλι με δράστη τον Βραζιλιάνο άσο), αλλά πρόλαβε να σώσει το γκολ ο Κολ.

Οι φιλοξενούμενοι, κατά το πρώτο ημίχρονο, έδειχναν πιο ισορροπημένη ομάδα και στο γήπεδο. Στην επανάληψη, μάλλον λειτούργησε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης, μέχρι το σημείο που δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης, έδιδαν χώρο στον μεγάλο αντίπαλο τους.

Κινδύνεψαν να χάσουν το ματς, είχαν όμως κι αυτοί κάποιες ευκαιρίες για να φύγουν με το τρίποντο.

Όπως κι να έχουν τα πράγματα, η Παφιακή ομάδα, έστειλε δυνατό μήνυμα, σε άλλο ένα ματς με παραδοσιακό πρωταγωνιστή (όπως και στην πρεμιέρα με τον ΑΠΟΕΛ), ότι φέτος θέλουν να… αγγίξουν το ψηλότερο ταβάνι.

Όχι μόνο αυτό, αλλά θέλουν να βγουν και πάνω στην «στέγη» να χορέψουν. Έχει χυθεί κάμποσο μελάνι, ότι είναι πολύ ποιοτικά στελεχωμένη ομάδα, αλλά και ότι έχουν έναν προπονητή, που έχει τον τρόπο να… παίρνει την ουσία στα περισσότερα ματς.

Εννοείται ότι για να κυνηγήσουν τον τίτλο μέχρι τέλους, θα πρέπει να… έχουν τα κεφάλια μέσα. Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος, σε ένα πρωτάθλημα που οι πρώτες αγωνιστικές δείχνουν ότι θα είναι πολύ πιο «σκληρό» και απρόβλεπτο από το περσινό.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οργανωμένοι Πάφου κατά ΚΟΠ: «Ανέκαθεν γνωρίζαμε τα αισθήματα σας για εμάς, κάθε φορά φροντίζετε να μας τα υπενθυμίζετε» -ThemaSports
27/04 @ 12:56

Οργανωμένοι Πάφου κατά ΚΟΠ: «Ανέκαθεν γνωρίζαμε τα αισθήματα σας για εμάς, κάθε φορά φροντίζετε να μας τα υπενθυμίζετε»

Ανακοίνωση από τους οπαδούς της Πάφος FC, με την οποία εξαπολύουν πυρά κατά της ΚΟΠ, για τον ορισμό Κύπριου διαιτητή στον αγώνα με τον Άρη.

Παλιούρας: «Θα πάει πολύς κόσμος στον τελικό και πρέπει να τους αποζημιώσουμε με το τρόπαιο»-ThemaSports
26/04 @ 11:32

Παλιούρας: «Θα πάει πολύς κόσμος στον τελικό και πρέπει να τους αποζημιώσουμε με το τρόπαιο»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ενόψει του κρίσιμου αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο τον Άρη για τον στόχο της 4ης θέσης. Σημειώνουμε ότι αν η Πάφος τερματίσει τέταρτη στο πρωτάθλημα, θα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο ακόμα κι αν ηττηθεί στον τελικό του κυπέλλου από την Ομόνοια...

Να το κάνει όπως ο ΑΠΟΠ!-ThemaSports
25/04 @ 14:35

Να το κάνει όπως ο ΑΠΟΠ!

Θα επιδιώξει να μιμηθεί τον συμπολίτη της η Πάφος

Η... κατάλληλη στιγμή του Ζάιρο-ThemaSports
25/04 @ 17:30

Η... κατάλληλη στιγμή του Ζάιρο

Η καλή εμφάνιση του Ζάιρο και τα δύο γκολ ήρθαν την κατάλληλη στιγμή...

«Ο στόχος της Ευρώπης και του κυπέλλου, ο Ζάιρο και οι προσθαφαιρέσεις»-ThemaSports
22/04 @ 14:37

«Ο στόχος της Ευρώπης και του κυπέλλου, ο Ζάιρο και οι προσθαφαιρέσεις»

O εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ / ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ-ThemaSports
22/04 @ 11:25

ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ / ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίπτωση του Τάνκοβιτς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ