Ανάρτηση για τον αυριανό αγώνα ενόψει του ΑΠΟΕΛ έκαναν οι οργανωμένοι της ΑΕΛ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ανάρτηση της Θύρας 3:

Από την πρώτη μέρα ίδρυσης της η Α.Ε.Λ είχε να αντιμετωπίσει έναν και μόνο εχθρό και αυτός δεν παύει μέχρι και σήμερα να παραμένει ο ίδιος. Κατά καιρούς μπορεί να αλλάζει χρώματα και από πορτοκαλί να γίνεται πράσινος, ανάλογα δηλαδή με το ποιος κομματικός βόθρος κινεί τα νήματα του παρασκηνίου, με την ουσία παρόλα αυτά να παραμένει πάντοτε η ίδια.

Το κατεστημένο της πρωτεύουσας ήταν και θα είναι ο μοναδικός εχθρός της Α.Ε.Λ και της κυπριακής κοινωνίας γενικότερα γιατί διαχρονικά στερεί από τον κόσμο την ισονομία και το δίκαιο. Με δόλιους τρόπους και με την αρωγή των πολιτικών, των δημοσιογράφων, της διαιτησίας και της αστυνομίας προσπαθεί ανέκαθεν να φέρει εις πέρας τους στόχους του.

Η Α.Ε.Λ σε αυτά τα 92 χρόνια ζωής έκανε και θα συνεχίσει να κάνει τίποτε άλλο πέρα από αυτό που του επιβάλλει το ίδιο της το καταστατικό και τα διδάγματα που τις έδωσαν οι συνθήκες μέσα από τις οποίες μεγάλωσε και γιγαντώθηκε. Οι συγκεκριμένες συνθήκες την ανάγκασαν να ανάψει την φλόγα της αντίστασης και να την κρατήσει αναμμένη μέχρι και σήμερα, για να μην αλλοιωθεί και να γίνει σαν τα μούτρα τους. Παρόλα αυτά το πλήρωμα της συγκεκριμένης επιλογής, δηλαδή η επιλογή του να ζήσει ο Σύλλογος εκτός κατεστημένου, ήταν τεράστιο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν το μετανιώνουμε.

Μπορούσαμε να αναφερθούμε σε πλειάδες παραδείγματα και να γράψουμε τόμους ολόκληρους για το ποιον του αντιπάλου και την βρώμα που πηγάζει από τα θεμέλια του, ξέρουμε όμως ότι ο κόσμος της Α.Ε.Λ δεν ξεχνά και ούτε συγχωρά. Την Κυριακή η ομάδα μας αντιμετωπίζει έναν από τους μόνιμους εκφραστές του κατεστημένου και η σημασία αυτού του αγώνα προεκτείνετε πέρα από τις τέσσερεις γραμμές του γηπέδου, καθώς οι νίκες επί του συγκεκριμένου αντιπάλου αποτελούν δικαίωση πάνω απ’ όλα για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.

Κλείνουμε ραντεβού λοιπόν στις 16:30 στην έξοδο της Παρεκκλησιάς και στις 17:00 αυστηρά αναχωρούμε με κάθε μέσο για την λευκωσία, όπως παλιά με λύσσα και περηφάνεια για αυτά που πρεσβεύουμε. Ό,τι έγινε το προηγούμενο διάστημα έγινε, το αφήνουμε πίσω μας και πάμε να δώσουμε ακόμη μια παράσταση στο πιο σιχαμερό γήπεδο του πλανήτη.

ΥΓ: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ μαδίτη.

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΠΑΦΩΤΗΣ: «Ήταν σαν πατέρας για εμένα ο Κέρκεζ, θέλω να παραμείνει στην ομάδα ο Γαρπόζης» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/04 @ 15:32

ΠΑΠΑΦΩΤΗΣ: «Ήταν σαν πατέρας για εμένα ο Κέρκεζ, θέλω να παραμείνει στην ομάδα ο Γαρπόζης» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος στο επεισόδιο 11 του «Kick Off», ήταν ο Βασίλης Παπαφώτης.

ΑΕΛ: Τα ονόματα των 18 ατόμων που έχουν υποβάλει υποψηφιότητα για εκλογή-ThemaSports
18/04 @ 14:36

ΑΕΛ: Τα ονόματα των 18 ατόμων που έχουν υποβάλει υποψηφιότητα για εκλογή

Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της ενημερώνει για τα άτομα που έχουν υποβάλει υποψηφιότητα για εκλογή στο νέο ΔΣ.

ΚΑΡΑΣΑΜΑΝΗΣ: «Το θέμα ήταν τακτοποιημένο, δεν ήταν νόμιμη η απεργία των παικτών»-ThemaSports
17/04 @ 13:27

ΚΑΡΑΣΑΜΑΝΗΣ: «Το θέμα ήταν τακτοποιημένο, δεν ήταν νόμιμη η απεργία των παικτών»

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ, Νικόλας Καρασαμάνης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα της Λεμεσού, κυρίως διοικητικά.

«Ο Κωνσταντίνου θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΑΕΛ - Συνεχίζονται οι επαφές με Γερμανούς»-ThemaSports
17/04 @ 11:11

«Ο Κωνσταντίνου θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΑΕΛ - Συνεχίζονται οι επαφές με Γερμανούς»

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ, Νικόλας Καρασαμάνης παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM και επιβεβαίωσε ότι ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνος θα είναι ο νέος πρόεδρος του σωματείου.

Ρευστό σκηνικό παντού… -ThemaSports
17/04 @ 09:49

Ρευστό σκηνικό παντού…

Όλα στον αέρα… στην Ανόρθωση, μια εβδομάδα πριν από τη νέα (κρίσιμη) συνέλευση του σωματείου. Το ανακοίνωσαν επισήμως χθες βράδυ από τη διοίκηση, ότι δεν υπάρχει ικανοποιητική ανταπόκριση του κόσμου, στο «Άτλας»…

 Θετικός για τη διαδοχή του "ΝΧ" ο επιχειρηματίας Κώστας Κωνσταντίνου!-ThemaSports
16/04 @ 14:54

Θετικός για τη διαδοχή του "ΝΧ" ο επιχειρηματίας Κώστας Κωνσταντίνου!

Το σκηνικό σχετικά με τα διοικητικά της ΑΕΛ αναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα με τις διεργασίες να συνεχίζονται ούτως ώστε η λεμεσιανή ομάδα να μην μείνει ακέφαλη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ