Ο Ντάνιελ Μαντσίνι μίλησε για την πορεία του Άρη, ενώ τόνισε πως οι «κίτρινοι» μπορούν φέτος να κερδίσουν κάποιο τίτλο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το όνομα του Ντάνιελ Μαντσίνι ακούστηκε αρκετά το καλοκαίρι στο μεταγραφικό παζάρι, ωστόσο τελικά ο επιθετικός του Άρη παρέμεινε κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Ο Μαντσίνι μίλησε στην εκπομπή «Κόσμο των Σπορ» για τους «κίτρινους», ενώ τόνισε πως η ομάδα του μπορεί φέτος να κερδίσει κάποιο τίτλο.

Αναλυτικά:

«Προς το παρόν θα μείνω στον Άρη και θα τα δώσω όλα, για να μπορέσω να πετύχω τους στόχους μου με την ομάδα. Στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή, έχω μόνο να μπορέσω να βελτιωθώ και να πετύχω ακόμα περισσότερα γκολ, για να βοηθήσω τον σύλλογο να πάει ακόμα ψηλότερα και να φέρω και τον εαυτό μου σε καλύτερη θέση.

Σίγουρα χρόνο με τον χρόνο νιώθω καλύτερα, έχω προσαρμοστεί τόσο στο σωματείο όσο και στον κόσμο του Άρη και υπάρχει αλληλοσεβασμός. Σέβομαι το κλαμπ και τους οπαδούς και αυτό λειτουργεί αντιστρόφως. Προσπαθώ να δίνω το 100% μου σε κάθε παιχνίδι και από εκεί πηγάζει η αγάπη και ο σεβασμός που μου δείχνουν. Αυτό θα το κάνω για όσο καιρό φοράω την φανέλα της ομάδας».

Για το αν νιώθει πως ήρθε ο καιρός για κάποιον τίτλο στον Άρη: «Ναι, γιατί εδώ και πολλά χρόνια ήμασταν πολύ κοντά. Αυτή την χρονιά βλέπω πως ίσως μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να κερδίσουμε έναν τίτλο. Είμαστε έτοιμοι και δουλεύουμε γι' αυτό. Οπωσδήποτε αυτό θέλει κάθε ποδοσφαιριστής, να αποκτήσει δηλαδή πολλούς τίτλους».

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΟΚ: Το 13άρι που ψάχνει ο Λουτσέσκου για την πρόκριση-ThemaSports
16/04 @ 20:31

ΠΑΟΚ: Το 13άρι που ψάχνει ο Λουτσέσκου για την πρόκριση

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν στο παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ να πετύχουν την υπέρβαση και να φέρουν τον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στους 4 του Conference League.

Έχει στα χέρια του «χρυσή» ευκαιρία!-ThemaSports
16/04 @ 20:50

Έχει στα χέρια του «χρυσή» ευκαιρία!

Ένα φινάλε στην σεζόν που μπορεί να αποτελέσει την απαρχή μιας μεγάλης καριέρας για τον Κωνσταντίνο Τζολάκη που πίστεψε ο Μεντιλίμπαρ χωρίς να νοιώθει πως ρισκάρει

Αποκαλύψεις για τον Μεντιλίμπαρ – Το επί 7 χρόνια «δεξί χέρι» του Βάσκου, τα λέει όλα…-ThemaSports
16/04 @ 21:47

Αποκαλύψεις για τον Μεντιλίμπαρ – Το επί 7 χρόνια «δεξί χέρι» του Βάσκου, τα λέει όλα…

Ποιος είναι Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και πώς κατάφερε να αλλάξει τον Ολυμπιακό σε 65 ημέρες; Ο Ινιάκι Μπέα, πρώην παίκτη τους και επί 7 χρόνια βοηθός του, είχε «απαντήσει» από παλιά. Η φιλοσοφία του μέσα από τα λόγια του «παιδιού» του.

Η παράδοση -ενόψει Φενέρμπαχτσε- λέει… Τι κάνει ο Ολυμπιακός στην Τουρκία!-ThemaSports
16/04 @ 19:54

Η παράδοση -ενόψει Φενέρμπαχτσε- λέει… Τι κάνει ο Ολυμπιακός στην Τουρκία!

Ο Ολυμπιακός πρέπει να φύγει… ατσαλάκωτος απ’ την Πόλη, ώστε να σφραγίσει εισιτήριο για τα ημιτελικά του Conference League. Τι έχει κάνει, ωστόσο, στα προηγούμενα παιχνίδια του στην Τουρκία.

«Υπηρέτης» της ΑΕΚ στο 1/10 της λαμπρής ιστορίας της: Ο Πέτρος Μάνταλος έλαβε την… επίθεση αγάπης που του άξιζε!-ThemaSports
16/04 @ 19:35

«Υπηρέτης» της ΑΕΚ στο 1/10 της λαμπρής ιστορίας της: Ο Πέτρος Μάνταλος έλαβε την… επίθεση αγάπης που του άξιζε!

Από την έντονη αμφισβήτηση από μερίδα κόσμου, στην αυθόρμητη και καθολική αποθέωση στην OPAP Arena. Ο Πέτρος Μάνταλος αποτελεί πυλώνα της σύγχρονης ΑΕΚ!

«Πέντε μήνες με Τερίμ, αρκούσαν»: Μπερνάρ, ο πιο παραγωγικός Βραζιλιάνος στην ιστορία του Παναθηναϊκού!-ThemaSports
16/04 @ 18:57

«Πέντε μήνες με Τερίμ, αρκούσαν»: Μπερνάρ, ο πιο παραγωγικός Βραζιλιάνος στην ιστορία του Παναθηναϊκού!

Ο Φατίχ Τερίμ αναγέννησε τον Μπερνάρ και ο 31χρονος μετατράπηκε μέσα σε περίπου πέντε μήνες, ως ένας από τους κορυφαίους Βραζιλιάνους, στην ιστορία του Παναθηναϊκού!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ