Τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να επιστρέψει στη Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι ανέλυσε ο Πολ Πογκμπά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ιταλικό περιοδικό «GQ».
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο διεθνής Γάλλος μέσος και πρωταθλητής κόσμου το 2018, που δεν έχει αγωνιστεί ακόμη με τη φανέλα των «μπιανκονέρι» λόγω της επέμβασης που έχει κάνει στο μηνίσκο του δεξιού ποδιού, αναφέρθηκε ακόμα στις... ταραγμένες σχέσεις του με την πρώην ομάδα του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
«Πήρα την απόφαση να επιστρέψω στη Γιουβέντους ακούγοντας την καρδιά μου. Νομίζω πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψω. Δεν αποτελεί μυστικό πως οι τρεις προηγούμενες σεζόν μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κύλησαν όπως θα ήθελα, αφού είχα πολλούς τραυματισμούς», τόνισε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:
«Η Γιουβέντους έχει χάσει τα δύο τελευταία πρωταθλήματα στην Ιταλία. Η φετινή σεζόν είναι μια πολύ καλή πρόκληση τόσο για την ομάδα, όσο και για εμένα. Νομίζω πως ήταν η καταλληλότερη στιγμή για να επιστρέψω. Γνωρίζω πόσο σπουδαία είναι αυτή η φανέλα και ποτέ δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία πως ανήκω εδώ».
Πηγή: www.sdna.gr
Μεταγραφική ενίσχυση για την ΑΕΚ Λάρνακας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/07 @ 21:20
Παίκτης της Άρσεναλ με κάθε επισημότητα είναι ο Βίκτορ Γκιόκερες, με τους «κανονιέρηδες» να ανακοινώνουν την απόκτησή του με πενταετές συμβόλαιο!
26/07 @ 16:44
Η Μίλαν επιβλήθηκε 4-2 της Λίβερπουλ σε φιλικό προετοιμασίας στο Χονγκ - Κονγκ, σε μέρα που οι «κόκκινοι» αποκάλυψαν τον τρόπο με τον οποίο θα τιμούν σε κάθε ματς τη μνήμη του Ζότα.
26/07 @ 15:31
Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει τη Μίλαν σε φιλικό στο Χονγκ Κονγκ, με τους φίλους των Reds να δημιουργούν ένα εκπληκτικό κορεό προς τιμήν του αδικοχαμένου Ντίογκο Ζότα. Στεφάνι πριν από την έναρξη του αγώνα κατέθεσε ο Κένι Νταλγκλίς.
26/07 @ 14:58
Τραγικό θάνατο βρήκαν σήμερα (26/7) δύο θεατές οι οποίοι παρακολουθούσαν αγώνα ράλι στην κεντρική Γαλλία.
26/07 @ 11:24
Στην Πορτογαλία αναφέρουν, σε νέο δημοσίευμα, ότι η μεταγραφή του Βαγιαννίδη θα ακολουθήσει αυτή του Αλγερινού, Σουάρες που θα ανακοινωθεί σήμερα.
26/07 @ 11:01
Ο Μπεν ΜάκΛεμορ μοιράστηκε στα social media μία μακροσκελή δήλωση, μέσω της οποίας αναφέρθηκε στην καταδίκη του για βιασμό, τονίζοντας πως θα συνεχίσει να μάχεται για την αθωότητά του.
BEST OF THEMASPORTS