Ανδρέας Χρίστου

Ιδανικό και ελπιδοφόρο το ξεκίνημα του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας μετά τη νίκη 1-0 επί της Ελλάδας στην Αρένα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο έμπειρος τεχνικός κατάφερε στο πρώτο ματς να παρουσιάσει μια ομάδα με σωστό πλάνο, πάθος και θέληση για τη νίκη κάτι που ο προκάτοχος δυσκολεύτηκε να κάνει στα περισσότερα παιχνίδια.

Πλέον οι διεθνείς μας βρίσκονται στο Κόσοβο για τον αγώνα που θα κρίνει την παραμονή μας στη Γ' Κατηγορία του Nations League. Η νίκη του Σαββάτου έδωσε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση όμως ο Τιμούρ θα βρει μπροστά του ένα από τα διαχρονικά προβλήματα της Εθνικής: τα δεύτερα και τρίτα παιχνίδια.

Ήταν συχνό φαινόμενο τα προηγούμενα χρόνια να βλέπουμε τους διεθνείς μας να πραγματοποιούν εξαιρετικά παιχνίδια στο πρώτο από τα δύο ή τρία συνεχόμενα ματς και στα επόμενα να μένουν από δυνάμεις.

Ειδικά στα προηγούμενα χρόνια πολλοί από τους Κύπριους διεθνείς δεν είχαν καν την εμπειρία των ευρωπαϊκών παιχνιδιών με τις ομάδες τους κάθε Πέμπτη και Κυριακή όμως πλέον αρκετοί από αυτούς έχουν αυτές τις εμπειρίες. 

Σίγουρα είναι κάτι που και ο Κετσπάγια το γνωρίζει και καλείται να βρει τον τρόπο να αποδίδουν σε κάθε παιχνίδι το ίδιο καλά οι διεθνείς μας. Βέβαια αυτό δεν εγγυάται τη νίκη απόψε στο Κόσοβο όμως η ουσία είναι να φτιάξει χαρακτήρα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για να γίνει ξανά διεκδικητικό. Δεν μπορούμε να περιμένουμε ότι από τη μια μέρα στην άλλη θα αρχίσουμε να παίρνουμε συνεχόμενες νίκες και διπλά...

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα-ThemaSports
18/05 @ 10:38

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των ανθρώπων της Ανόρθωσης για να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο, αλλά και για να περάσουν χωρίς συνέπειες τον σκόπελο των οικονομικών κριτηρίων που αποτελεί τεράστιο βραχνά για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
17/05 @ 20:41

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον Τσίκο Μπάνζα, με την οποία εύχεται χρόνια πολλά στον Έντσον Σίλβα.

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!   -ThemaSports
17/05 @ 18:12

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!

Οι παλαμαίχοι παίκτες του ΘΟΪ Αυγόρου πρόσφεραν το ποσό των 1000 ευρώ για οικονομική ενίσχυση της Ανόρθωσης.

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»-ThemaSports
17/05 @ 14:52

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»

Ανακοίνωση από το ΔΣ του συλλόγου της Ανόρθωσης για την εξόφληση του ποσού της κτηματικής για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Υπάρχει ελπίδα; -ThemaSports
17/05 @ 13:23

Υπάρχει ελπίδα;

Η αισιοδοξία της περασμένης εβδομάδας, έχει δώσει την θέση της στην αβεβαιότητα για το μέλλον της Ανόρθωσης.

ΜΑΧΗΤΕΣ: «Τελικό ποσό €1,075,000 - Η πιο Ιστορική και η μεγαλύτερη νίκη στα 30 Χρόνια μας»-ThemaSports
17/05 @ 13:00

ΜΑΧΗΤΕΣ: «Τελικό ποσό €1,075,000 - Η πιο Ιστορική και η μεγαλύτερη νίκη στα 30 Χρόνια μας»

Οι Μαχητές ενημερώνουν για την εξόφληση του χρέους μετά την πρωτοβουλία τους που απευθύνθηκε προς τον κόσμο της Ανόρθωσης μόλις πριν 25 μέρες, στις 22/04/2024 για να λυθεί ένα ζήτημα 20 χρόνων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ