Themasports

Με... αρνητικό πρόσημο έκλεισε η πρώτη σειρά αγώνων στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση, μετά την εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Ακρίτα Χλώρακας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου άρχισαν τη σεζόν με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Συγκεκριμένα, ο απολογισμός της ομάδας μετρά 2 νίκες απέναντι σε Ολυμπιακό και Καρμιώτισσα, μία ήττα από τον ΑΠΟΕΛ και μία ισοπαλία με τον Ακρίτα. Επομένως, μέσα σε τέσσερεις αγωνιστικές έχει καταφέρει να μαζέψει 7 βαθμούς, ενώ βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Επιπλέον, για μία μεγάλη ομάδα σαν την Ανόρθωση, που είχε όλο τον χρόνο μπροστά της για να προετοιμαστεί κατάλληλα, όλοι ανέμεναν μια καλύτερη αρχή όμως δίνεται η πίστωση χρόνου στον Μίλανιτς καθώς πρόκειται για μια νέα ομάδα..

Τώρα, όσον αφορά την συνέχεια στο πρωτάθλημα, αυτή προβλέπεται δύσκολη, εφόσον συνοδεύεται με δύο ντέρμπι. Συγκεκριμένα, με την έναρξη του πρωταθλήματος η Ανόρθωση θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΚ στην ΑΡΕΝΑ, ενώ για την 6η αγωνιστική θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Οπόταν, ο Μίλανιτς θα πρέπει να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του κατάλληλα. Όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στο ψυχολογικό, διότι το βουνό είναι δύσκολο να ανέβει χωρίς τα απαραίτητα εφόδια.

Πάντως, οι Ανορθωσιάτεςπεριμένουν πολλά από την ομάδα τους και δύο καλά αποτελέσματα έναντι σε ΑΕΚ και Απόλλωνα σίγουρα θα φέρει αλλαγή του κλίματος προς το καλύτερο.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κίνηση Φανιέρου για το «Παπαδόπουλος» - Η μεγαλύτερη εισφορά εις μνήμη του πατέρα του-ThemaSports
05/05 @ 16:45

Κίνηση Φανιέρου για το «Παπαδόπουλος» - Η μεγαλύτερη εισφορά εις μνήμη του πατέρα του

Στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια των ΜΑΧΗΤΩΝ για εξόφληση του δανείου για το «Αντώνης Παπαδόπουλους», ο Λούκας Φανιέρος.

Γιορτάζει ο Κεραυνός!-ThemaSports
05/05 @ 10:15

Γιορτάζει ο Κεραυνός!

Ευχές της Ανόρθωσης στον εορτάζων Ανδρέα Κεραυνό

Ανόρθωση: Νέα κίνηση για οικονομική ενίσχυση! -ThemaSports
04/05 @ 13:01

Ανόρθωση: Νέα κίνηση για οικονομική ενίσχυση!

Νέα κίνηση για οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαριστών θέτουν σε δημοπρασία τη συλλεκτική μπάλα με τις αυθεντικές υπογραφές μερικών από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν ποτέ με τα κυανόλευκα.

Ασταμάτητοι οι Ανορθωσιάτες – Έτοιμοι να σπάσουν το φράγμα των 700 χιλιάδων!-ThemaSports
04/05 @ 09:07

Ασταμάτητοι οι Ανορθωσιάτες – Έτοιμοι να σπάσουν το φράγμα των 700 χιλιάδων!

Συνεχίζεται η συγκινητική ανταπόκριση του κόσμους της Ανόρθωσης και όχι μόνο, για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

«Στο 65% του στόχου-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων - Εκστρατείες εκτός διαδικτύου»-ThemaSports
03/05 @ 12:45

«Στο 65% του στόχου-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων - Εκστρατείες εκτός διαδικτύου»

Επίσης αναφέρουν πως υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με την Κτηματική εταιρεία για να δουν τι άλλες κινήσεις έχουν γίνει αλλά και κάποιες άλλες λεπτομέρειες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ