Ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα πετόσφαιρας του Παφιακού, όπου ενημερώνει...
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Πίσω στον Παφιακό ο Κωνσταντίνος Σκορδής
Πίσω στην ομάδα με την οποία ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του επιστρέφει ο διεθνής πετοσφαιριστής Κωνσταντίνος Σκορδής ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα του Παφιακού. Ο νεαρός πετοσφαιριστής μετά από ένα σύντομο πέρασμα στον ΑΠΟΕΛ υπέγραψε φέτος συμβόλαιο με τον Παφιακό και θα αποτελέσει μια σημαντική ενίσχυση για την χρονιά.
Ο Κωνσταντίνος είναι εν ενεργεία πετοσφαιριστής της Εθνικής Κύπρου Ανδρών και στις πρόσφατες υποχρεώσης της ομάδας μας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο 22χρονος αθλητής έχει στο βιογραφικό του ένα πρωτάθλημα το οποίο πανηγύρισε σε ηλικία 18 ετών με τον Παφιακό. Η επιστροφή του θεωρείται του Κωνσταντίνου Σκορδή στην ομάδα μας θεωρείται σπουδαία επένδυση για το μέλλον. Καλως όρισες πίσω Κωνσταντίνε!»
Δημοσίευμα στη Σουηδία συνδέει τον Ιωάννη Πίττα με την Λέγκια Βαρσοβίας!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/10 @ 22:26
Στον περσινό νταμπλούχο Παφιακό κατέληξε το 32ο Σούπερ Καπ Ανδρών στην πετόσφαιρα.
29/09 @ 18:28
Ανάρτηση από την Θύρα 1 μέσα από την οποία αποχαιρετάει και ευχαριστεί τον προπονητή, Γιάννη Γιαπάνη.
24/09 @ 12:40
Ενίσχυση με Αμερικανό πασαδόρο ανακοίνωσε η πετοσφαιρική Ομόνοια:
12/09 @ 13:36
Στο Λευκόθεο Αθλητικό Κέντρο στις 10 και 11 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι αγώνες των Σούπερ Καπ Ανδρών - Γυναικών.
08/09 @ 12:55
Οι Άνδρες αρχίζουν στις 17 Οκτωβρίου και οι Γυναίκες στις 18 Οκτωβρίου
24/08 @ 14:50
Η Εθνική βόλεϊ γυναικών πήρε μία μεγάλη νίκη με 3-1 σετ κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο και έκανε ένα σημαντικό βήμα για τη μάχη της πρόκρισης στις 16 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ταϊλάνδης ενός του καθοριστικού αγώνα με τη Γαλλία (26/8)
BEST OF THEMASPORTS