Ο Ντάνι Άλβες αποκάλυψε σε Podcast πως στο παρελθόν σε απονομή της Χρυσής Μπάλας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποφύγει να τον χαιρετήσει λόγω της μεγάλης αντιπαλότητας ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για χρόνια ο Ντάνι Άλβες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν υπάρξει αντίπαλοι, όντας παίκτες της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ αντίστοιχα.

Ο Βραζιλιάνος που πλέον αγωνίζεται στην Πούμας αποκάλυψε πως στο παρελθόν, σε απονομή της Χρυσής Μπάλας, είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον Πορτογάλο σταρ, η οποία όμως, δεν έγινε ποτέ γνωστή στα Μέσα.

Ο λόγος της διαμάχης αφορούσε την άρνηση του Ρονάλντο να χαιρετήσει τον Άλβες λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού των τότε ομάδων τους.

"Λατρεύω τον Κριστιάνο. Τώρα που δεν είμαστε πλέον στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ μπορώ να μιλήσω μαζί του, γιατί πάντα φαινόταν ότι δεν μπορούσα.

Ο Κριστιάνο αποτελεί παράδειγμα για όλους εμάς που δεν έχουμε τόση ποιότητα, να καταλάβεις ότι με σκληρή δουλειά μπορείς επίσης να ανταγωνιστείς τους καλύτερους. Τον σέβομαι πολύ και είχα την ευκαιρία να του το πω.

Υπήρξε μια στιγμή στο παρελθόν που λόγω της αντιπαλότητας των ομάδων πήγα να τον χαιρετήσω και δεν με χαιρέτησε.

Υπήρξε μια αντιπαράθεση που δεν έγινε ποτέ γνωστή, αλλά στα αποδυτήρια της Χρυσής Μπάλας είχαμε έναν καυγά, γιατί τους χαιρέτησα όλους και δεν με χαιρέτησε για αυτό που υπήρχε ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ", δήλωσε ο Βραζιλιάνος.

sport24.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Βασίλισσα του Champions League!»: Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την Μπάγερν… Σίτι και «φουλάρει» για το 15ο με ήρωα τον Χοσέλου!  -ThemaSports
08/05 @ 23:57

«Βασίλισσα του Champions League!»: Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την Μπάγερν… Σίτι και «φουλάρει» για το 15ο με ήρωα τον Χοσέλου!

Μίλησε και πάλι ο… νόμος του Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Η Ρεάλ Μαδρίτης αρνείται και πάλι να «πεθάνει», πάρα το προβάδισμα της Μπάγερν Μονάχου. Μέσα σε τρία λεπτά ο Χοσέλου έφερε τα πάνω… κάτω και η «Βασίλισσά» της Ευρώπης θα αντιμετωπίσει τη Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League (08/05, 2-1).

Μπριζ – Φιορεντίνα 1-1: «Έσπασε» τα δοκάρια, όμως ο Μπελτράν την… εξιλέωσε και έκλεισε θέση στην OPAP Arena -ThemaSports
08/05 @ 21:50

Μπριζ – Φιορεντίνα 1-1: «Έσπασε» τα δοκάρια, όμως ο Μπελτράν την… εξιλέωσε και έκλεισε θέση στην OPAP Arena

Έχουμε τον πρώτο φιναλίστ του φετινού Europa Conference League. Η Φιορεντίνα κατάφερε να… αποδράσει από την έδρα της Κλαμπ Μπριζ, χάρη στο πέναλτι του Μπελτράν, ενώ επιπλέον κατάφερε να στοχεύσει τα δοκάρια των Βέλγων σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις (08/05, 1-1).

Στον Έμερι αρέσει ο ρόλος του αουτσάιντερ-ThemaSports
08/05 @ 21:00

Στον Έμερι αρέσει ο ρόλος του αουτσάιντερ

Ο Ολυμπιακός απέχει 90 λεπτά, από την πρώτη του συμμετοχή σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Από μόνο του αυτό συνιστά τεράστια πρόκληση και ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς από το 1996 έχουμε να γευτούμε τέτοιες χαρές.

«Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η ακριβότερη στον κόσμο»: Οι υπόλοιπες του Top-5 και η… έκρηξη του MLS!-ThemaSports
08/05 @ 23:00

«Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η ακριβότερη στον κόσμο»: Οι υπόλοιπες του Top-5 και η… έκρηξη του MLS!

Δεν προκαλεί εντύπωση, το γεγονός πως η κορυφή της λίστας των ακριβότερων ομάδων παγκοσμίως ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ακολουθούν «μεγαθήρια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά και πάρα πολλές ομάδες του MLS!

To άκρως δελεαστικό μπόνους που τάζει ο Πέρεθ σε κάθε παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης-ThemaSports
08/05 @ 15:30

To άκρως δελεαστικό μπόνους που τάζει ο Πέρεθ σε κάθε παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ τάζει γερό πριμ στους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης!

Η εντός και εκτός γηπέδου... εκδίκηση της Ντόρτμουντ στην Παρί για τον αποκλεισμό του 2020-ThemaSports
08/05 @ 15:11

Η εντός και εκτός γηπέδου... εκδίκηση της Ντόρτμουντ στην Παρί για τον αποκλεισμό του 2020

Την πρόκριση στον τελικό του Champions League πανηγύρισε η Ντόρτμουντ, μετά την δεύτερη νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν και πήρε την… εκδίκηση της για ένα ποστάρισμα που είχαν κάνει οι Παριζιάνοι το 2020, μετά την πρόκριση τους εις βάρος των Βεστφαλών στην φάση των 16.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ