Την απόκτηση του Ζαν Μαρί Ντονγκού, οποίος ξεκίνησε την καριέρα του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ανακοίνωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας: 

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Jean Marie Dongou. Ο Jean Marie γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1995 στην περιοχή Douala του Καμερούν και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες του Eto’ο στη Βαρκελώνη για να μεταπηδήσει έπειτα στις Ακαδημίες της Barcelona. Με τους Μπλαουγκράνα αγωνίστηκε τόσο με τις U-16, U-18 και U-19 όσο και με την Barcelona B’, όπου με τις εμφανίσεις του κέρδισε μια θέση στην πρώτη ομάδα του συλλόγου. Τη σεζόν 2015-16 μεταγράφηκε στη Zaragoza, όπου παρέμεινε για μία διετία.

Έπειτα μετακόμισε στην Gimnastic, πριν μεταγραφεί στην επίσης ισπανική Lugo. Τον Ιανουάριο της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 παραχωρήθηκε δανεικός στη Lleida Esportiou. Το 2019 μετακόμισε για πρώτη φορά εκτός Ισπανίας, αφού φόρεσε τη φανέλα της Honka, η οποία συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία της Φινλανδίας, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ισπανική Zamora. Να σημειωθεί πως μετρά τέσσερις συμμετοχές και δύο γκολ με την U-20 της Εθνικής Καμερούν.

Jean Marie καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»
.

Πηγή: www.sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:42

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των playoffs, με τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού και τις ισοπαλίες σε Λαμία και Χαριλάου!

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:28

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!

Απόλυτη κυρίαρχος στο ντέρμπι της OPAP Arena η ΑΕΚ, νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό και ξέφυγε στο +4, κάνοντας μεγάλο βήμα τίτλου.

Μεντιλίμπαρ: «Ξέραμε πως είχαμε περιθώριο μόνο για ένα στραβοπάτημα ακόμη - Να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς»-ThemaSports
24/04 @ 22:07

Μεντιλίμπαρ: «Ξέραμε πως είχαμε περιθώριο μόνο για ένα στραβοπάτημα ακόμη - Να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς»

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Άρη, για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Μπλόκο από Άρη και ο Ολυμπιακός έχασε έδαφος στο Βικελίδης!-ThemaSports
24/04 @ 21:36

Μπλόκο από Άρη και ο Ολυμπιακός έχασε έδαφος στο Βικελίδης!

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Το στραβοπάτημα των ερυθρόλευκων μειώνει αισθητά τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του τίτλου.

Αλαφούζος για τον διαιτητή στο Λαμία-ΠΑΟΚ: «Δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς, Στάβρεφ;»-ThemaSports
24/04 @ 20:51

Αλαφούζος για τον διαιτητή στο Λαμία-ΠΑΟΚ: «Δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς, Στάβρεφ;»

Πυρά κατά του διαιτητή Κατσικογιάννη που διηύθυνε το Λαμία-ΠΑΟΚ, εξαπέλυσε ο Γιάννης Αλαφούζος.

ΑΕΚ: Με Αραούχο στην 11άδα κόντρα στον Παναθηναϊκό-ThemaSports
24/04 @ 19:44

ΑΕΚ: Με Αραούχο στην 11άδα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ υποδέχεται στις 20:30 τον Παναθηναϊκό στην Νέα Φιλαδέλφεια και πριν από λίγο έγινε γνωστή η 11άδα της Ένωσης, με την έκπληξη να ακούει στο όνομα του Σέρχιο Αραούχο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ